Un bătrân de 84 de ani a murit într-un mod tragic, azi noapte, după ce casa i-a fost cuprinsă de un incendiu. Flăcările au izbucnit la o casă din localitatea Tăure, comuna Nimigea, fiind solicitați pompierii din Năsăud. Aceștia au fost înștiințați, prin 112, că o persoană a rămas blocată în interior. Bătrânul a încercat, cel mai probabil, să stingă focul de unul singur, în momentul în care s-a iscat incendiul, fiind suprins de flăcări.
Din păcate, a fost prea târziu pentru bărbatul care a rămas în podul casei și a murit ars de viu. Soția sa, îngrozită, a suferit un atac de panică, dar a refuzat transportul la spital.

Din păcate, in momentul în care echipajele de intervenție au avut acces în interiorul podului, au găsit un bărbat, in vârstă de aproximativ 84 de ani, care prezenta leziuni incompatibile cu viața.
Soția acestuia a suferit un atac de panică, a fost preluată de echipajul de prim ajutor SMURD și a fost stabilizată. După acordarea primului ajutor, a refuzat transportul la spital.
Concomitent cu acțiunile de localizare și lichidare a focarelor, pompierii militari au evacuat elemente de mobilier și alte bunuri din încăperile care amenințau să fie cuprinse de incendiu.
Suprafață afectată de incendiu este de aproximativ 85 mp, constând în acoperișul casei și două încăperi.
După finalizarea intervenției care a durat aproximativ 80 de minute, îndepărtarea elementelor de construcție care prezentau riscul prăbușirii și eliminarea tuturor focarelor ascunse, pompierii militari au trecut la stabilirea cauzei probabile a incendiului.
Incendiul a fost provocat, cel mai probabil, de un coș de fum improvizat, proprietarul fiind surprins de incendiu în încercarea de a-l stinge în primele momente ale izbucnirii acestuia“, a transmis ISU BN.

SPUNE-TI PAREREA