O căprioară hăituită de câini a căzut în râul Bistrița, fiind salvată de către trei tinere sportive care au sărit după ea în apa înghețată. A fost solicitat și ajutorul pompierilor și a voluntarilor SVSU Bistrița. Căprioara a fost preluată de un medic veterinar pentru continuarea îngrijirilor medicale. Și starea medicală a celor trei salvatoare a fost verificată de echipajele de salvare, mai ales că apa era extrem de rece.

„Pompierii militari au găsit căprioara pe marginea apei, scoasă din râul Bistrița de către trei tinere (sportive). Un echipaj de prim ajutor SMURD a verificat starea de sănătate a fetelor, ținând cont de faptul că temperatura apei este foarte scăzută. Din fericire, nu s-a impus transportul acestora la spital (nu prezentau hipotermie).

Căprioara, care cel mai probabil a fost atacată de câini, a fost scoasă de către pompieri din albia raului și predată unui medic veterinar pentru continuarea îngrijirilor medicale. Colegii trag speranțe că își va reveni în totalitate și se va putea întoarce în mediul ei natural.

La locul solicitării, au fost direcționate și echipaje specializate de la Poliția Animalelor și SVSU Bistrița“, a transmis ISU BN.

SPUNE-TI PAREREA