O distracție pe un drum din Cociu a atras atenția polițiștilor, în urma apariției imaginilor pe o rețea de socializare. Un tânăr șofer din Cociu a condus nebunește, în timp ce de mașina lui era legată o sanie pe care se aflau mai multe persoane. Ulterior, acestq a postat un clip video în care se văd imagini cu sania trasă de mașină, dar și cu bordul mașinii unde pare că viteza urcă până la 140 km/h. Imaginile au fost postate pe Tik Tok. Conform bistriteanul.ro, video-ul are titlul „CURSA MORTALĂ”, iar versurile spun ”să mă prindă nu au cum, că sunt mai creier ca ei”.

Pentru abatere, tânărul a primit o amendă de 1305 lei.

În urma verificărilor efectuate cu privire la imaginile apărute pe o rețea de socializare, polițiștii au stabilit faptul că în seara de 22 ianuarie a.c., un tânăr de 24 de ani, din Cociu, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Județean 172, pe raza localității Cociu, a tractat o sanie pe care se aflau mai multe persoane, încălcând regulile de circulație.
Acesta a fost condus la sediul poliției, unde și-a recunoscut fapta, fiind sancționat contravențional pentru nerespectarea prevederilor OUG 195/2002, sancțiunea fiind în cuantum de 1305 lei.
Verificările continuă, pentru analizarea situației și dispunerea altor măsuri legale“, se arată într-o informare a poliției.

Acum o săptămână, doi minori au ajuns la spital, după ce săniile în care se aflau s-au izbit de un autoturism de pe contrasens, pe drumul din localitatea sibiană Ștejărișu. Săniile celor doi minori erau trase de o altă maşină.
De asemenea, un accident mortal s-a petercut în urmă cu șase zile în județul Satu Mare, pe drumul forestier „Brada”, situat în extravilanul localității Negrești Oaș, în zona „Luna Șes”. Un tânăr de 35 de ani, a decedat după ce, aflat pe o sanie improvizată (cameră auto) trasă de o mașină, s-a izbit puternic de un copac.

1 COMENTARIU

SPUNE-TI PAREREA