Polițiștii bistrițeni au emis ieri, 24 ianuarie, două ordine de protecție în cazuri de violență în familie.

Un bărbat de de ani din Bistrița nu mai are voie să se apropie de partenera sa, o tânără de 24 de ani, după ce a agresat-o și i-a distrus telefonul.

„La data de 24 ianuarie 2022, în urma unei intervenții la un eveniment, polițiștii au
emis un ordin de protecție împotriva unui bărbat de 35 de ani, din Bistrița. În urma verificărilor efectuate la fața locului, a reieșit faptul că, în timp ce se afla într-un imobil din Bistrița, o tânără de 24 de ani, din municipiu a fost agresată fizic de concubinul acesteia, un bărbat de 35 de ani. Totodată, bărbatul ar fi amenințat-o și i-ar
fi distrus femeii telefonul mobil pentru a o împiedica să solicite ajutorul Poliției.Cercetările în acest caz sunt continuate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru violență în familie, amenințare și distrugere“, se arată într-un comunicat al poliției.

În aceeași zi, a primit ordin de restricție și un bărbat de 40 de ani, tot din Bistrița, după ce soția sa a sunat la 112 și a cerut ajutorul poliției.

„La fața locului, a fost identificat un bărbat de 40 de ani, din Bistrița, iar în urma primelor verificări efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul și-ar fi agresat soția. Împotriva lui a fost emis un ordin de protecție. Cercetările sunt continuate de polițiștii Biroului de Ordine Publică, în cauză fiindîntocmit dosar penal pentru violență în familie“, a transmis IPJ BN.

SPUNE-TI PAREREA