Un bărbat de 57 de ani din Bistrița, Rais Constantin, a fost dispărut de către familie după ce nu a mai revenit de la serviciu. Acesta a plecat dimineață spre locul de muncă, iar familia a fost alertată după ce el nu a mai revenit acasă și nu a mai putut fi contactat. Poliția a fost anunțată seara, la ora 21.00, iar bărbatul este acum căutat.

Rais Constantin este persoană fizică autorizată, fiind un specialist în domeniul apicol. Anul trecut, el a participat la un curs al Camerei de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud, „Antreprenoriat rural și parteneriar rural“, unde le-a transmis cursanților informații din domeniul apiculturii.

„La data de 19 ianuarie a.c., în jurul orei 21:00, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizați de către o femeie, despre faptul că soțul acesteia, RAIS CONSTANTIN, în vârstă de 57 de ani, a plecat la orele dimineții spre locul de muncă și până în prezent nu a mai revenit.

Semnalmente: înălțime de aproximativ 1.78 m, greutate de aproximativ 82 de kg, păr grizonat tuns scurt, ochi căprui. Ca semn particular, la nivelul mâinii drepte prezintă o cicatrice și îi lipsesc două degete. .

La momentul plecării bărbatul purta o căciulă cu cozoroc negru cu alb, o geacă de piele, lungă, de culoare maro, cu mesadă, pantaloni tip bluejeans de culoare neagră, ghete de culoare neagră și o geantă neagră.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție“, se arată într-un comunicat de presă al poliției.

SPUNE-TI PAREREA