Până acum, patinoarul era privit ca un obiectiv la care au acces doar copiii de la oraș, spune primarul comunei Căianu Mic din Bistrița-Năsăud, Paul Știr. Dar el a ținut să demonstreze că și în mediul rural se pot face lucruri pentru bucuria oamenilor.

Patinoarul a fost deschis de câteva zile și a strâns copii din toate localitățile componente, dar și din comunele învecinate. Accesul pe patinoar este gratuit și cei care vor să îl folosească au la dispoziție și patine de toate numerele.

Acest patinoar nu este altceva decât un vis de-al nostru mai vechi, o dorință a comunității, o dorință a copilașilor. Vreau să mulțumesc tuturor celor care au fost alături de noi și au făcut posibilă această realziare, și aici aș vrea să îl menționez pe prietenul meu Bogdan Ivan, cel mai tânăr deputat din județul nostru, cel mai activ deputat din Parlamentul României. Îi mulțumesc pentru că mi-a dat o mână de ajutor foarte importantă“, a precizat primarul Paul Știr.

Patinoarul are o suprafață de peste 200 mp, și este deschis de luni până vineri de la 15.00 la 21.00, iar sâmbăta și duminica de la 13.00 la 21.00.

Avem foarte mulți copilași, din comună, din localitățile componente, de pe întreaga Vale a Țibleșului vin copii aduși de părinții lor. Am avut chiar și de mai departe, din localitățile învecinate și vreau să fim gazde bune și primitoare. Copiii se vor putea bucura două luni de zile de acest patinoar minunat.
Patinoarele, până acum, erau privite așa ca niște obiective sau ca niște lucruri de care se pueau bucura doar copiii de la oraș“, a mai spus Paul Știr.

SPUNE-TI PAREREA