Se apropie cu pași repezi mult îndrăgită sărbătoare a îndrăgostiților de pretutindeni, așa că ai timp să te gândești la atmosfera din casă ta, mai ales la cea din dormitor.

Valentines Day este o sărbătoare a iubirii și a oamenilor îndrăgostiți, originară din America. În această zi minunată pe care o petreci în compania persoanei iubite este momentul să îți dai un reset la sentimente și să creezi noi clipe magice. Pe lângă cadoul simbolic și ritualul tău de îngrijire special, tot în această zi este momentul ideal să îți pregătești casa sau doar dormitorul în care vei petrece momente romantice de neuitat. Mai mult decât atât, acesta poate fi și cadoul tău de Ziua Îndrăgostitilor pentru iubitul sau soțul tău.

Decorațiunile romantice sunt accesibile și ușor de făcut. Există deja câteva simboluri ale acestei zile, precum florile, petalele de trandafiri, baloanele în formă de inimă sau plusurile specifice. Pentru a oferi un plus de romantism acestei nopți, poți alege o sticlă de șampanie doar pentru voi doi. Dar ca toate aceste elemente să se potrivească și cu contextul în care vor fi așezate, iată câte sfaturi și recomandări de reamenajare care îți vor fi foarte utile.

Lenjeria de pat

Lenjeria de pat este piesă centrală a întregului décor. Mătasea, satinul ori bumbacul sunt țesăturile perfecte pentru a-ți îmbracă patul în această perioadă. Pe lângă aspect, acestea îți vor oferi și un confort sporit, odihnă și relaxare. Astfel că pentru această zi specială îți recomandăm lenjerii de pat de cea mai bună calitate.

Culoarea sau modelul lenjeriei de pat este de asemenea foarte important, iar de el ține efectul pe care îți dorești să-l obții. Alege lenjerii de pat în nuanțe de ivory, perlate, aurii sau bronz deoarece creează un mediu romantic. De asemenea, printre culorile populare deja pentru această noapte se află roșu, negru, alb , verde și albastru.

Iluminatul

Iluminatul te ajută să condimentezi atmosfera romantică din întreaga casă și implicit din dormitor. Indicat este să nu alegi lumini foarte puternice, ci cele mai slabe și difuze sunt potrivite.

Lumânările parfumate evocă sentimente de intimidate, astfel că grupează câteva în mai multe colțuri ale camerei. De asemena, poți alege lumânări în culori, forme și parfumuri diferite.

Florile

Florile sunt absolut necesare. Fie că alegi un aranjament floral complex sau câteva fire de trandafiri acestea nu trebuie să lipsească din decorul camerei tale. Optează pentru clasicii trandafiri roșii, albi sau câțiva bujori.

În final nu uită să creezi un playlist cu muzică lentă și romantică care să relaxeze și mai mult atmosfera.

SPUNE-TI PAREREA