Doi copii, de 13 și 16 ani, au murit într-un accident cumplit, petrecut duminică seara, în Bistrița-Năsăud. Cei doi se întorceau acasă cu tatăl şi unchiul lor. La trecerea de cale ferată de la Miceștii de Câmpie au fost suprinși de tren și viața celor doi băieți a fost spulberată în câteva secunde. Unchiul lor care se afla la volan susține că nu a văzut indicatorul de oprire, calea ferată fiind semnalizată cu Crucea Fântului Andrei. Aceștia mai aveau doar câțiva kilometri până acasă, dar o clipă de neatenție nu i-a mai dus la destinație. Tatăl și unchiul băieților au scăpat cu răni ușoare, dar au intrat în stare de șoc când i-au văzut pe cei doi copii fără suflare. Ei au fost găsiți de echipajele de intervenție cu leziuni incompatibile cu viața.

Colegii au aprins lumânări în memoria lor 

Cei doi frați sunt regretați amarnic de către familie, dar și de către apropiați și colegi de școală. La școala la care au învățat Ionică și Petrică s-au aprins lumânări și s-au rostit rugăciuni în memoria lor.
Undeva la ora 10, ne-am pus toţi pixurile jos şi am ieşit în curtea şcolii. Am ţinut un moment de reculegere şi împreună toată şcoala am rostit o rugăciune pentru aceşti copilaşi, pentru aceşti îngeri. Dumnezeu ni i-a luat”, a declarat directoarea şcolii, conform observatornew.ro. Cei doi erau elevi la o școală din Târgu Mureș.
„Drum lin spre cer îngerași frumoși Dumnezeu sa-i odihnească în pace”, „Ne-ați lăsat amândoi prea repede! Dumnezeu sa va ierte suflete nevinovate”, „Sincere condoleanţe! Bunul Dumnezeu sa va mângâie pe toți!”, „Drum lin spre ingeri suflete dragi”, „Prea de vreme pentru voi, nici nu am apucat să îmi iau rămas bun de la voi. Vă iubesc enorm de mult! Îngerașii noștri”, „Doamneeee….nu cred asa ceva…. Dumnezeu să vă odihneasca in pace ingeri scumpi!”, sunt doar câteva din mesajele postate de apropiaţi pe rețelele de socializare.

Citește ce s-a întâmplat, aici: 

Plan roșu de intervenție după ce o mașină a fost lovită de tren la Miceștii de Câmpie. Doi copii au murit în accident (FOTO/VIDEO)

 

SPUNE-TI PAREREA