Un tânăr din Nepos, alături de tovarășul său din Năsăud, au fost verificați de polițiști după ce mașina lor a fost oprită pentru un control în trafic. Polițiștii au descoperit asupra lor recipiente cu droguri. Șoferul a fost testat și cu aparatul etilotest, dar acesta nu consumase alcool.

„În seara de 15 ianuarie a.c., în urma controlaleor efectuate în trafic, pe bulevardul Grănicerilor din Năsăud, polițiștii rutieri din Năsăud au oprit pentru verificări un autoturism înmatriculat în județul Cluj, în care se aflau două persoane.
La volan a fost identificat un tânăr de 25 de ani, din Nepos, iar pasager pe scaunul din dreapta a fost identificat un tânăr de 26 de ani, din Năsăud. Conducătorul a fost testat cu aparatul etilotetst, rezultatul fiind negativ.
În urma controlului efectuat, asupra pasagerului au fost descoperite și ridicate în vederea continuării cercetărilor un recipient în interiorul căruia se afla un plic transparent din material plastic ce continea o substanță vegetală, susceptibilă a avea efect psihotrop și un tub ce prezenta urme de substanță albă, susceptibilă a avea efect psihotrop.
În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală, dosarul fiind înaintat structurii competente“, se arată într-un comunicat al poliției.

SPUNE-TI PAREREA