Doi bărbați din Parva și-au găsit sfârșitul, în această după-amiază, într-o pădure din localitate. Aceștia au fost zdrobiți de un arbore fiind găsiți de echipajele de salvare cu leziuni incompatbibile cu viața. Polițiștii au stabilit, în urma primelor cercetări, că au tăiat arbori ilegal.

În căutarea lor au pornit, după apelul la 112, un echipaj din cadrul Salvamont Bistrița-Nasaud. Autospecialele nu au putut ajunge la fața locului, drumul fiind practicabil doar cu mijloace 4 x 4.

„Echipajele medicale au găsit la locul indicat, două victime, bărbați in vârstă de aproximativ 46 respectiv 66 de ani. Din nefericire acestea prezentau leziuni incompatibile cu viața“, a transmis ISU BN după ce salvatorii au ajuns la locul solicitării.

„Astăzi, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au fost anunțați prin intermediul 112 despre faptul că într-o pădure din Parva, doi bărbați se află în stare de inconștiență.
La locul evenimentului, polițiștii au stabilit faptul că doi bărbați de 46, respectiv 65 de ani, ambii din Parva, în timp ce tăiau material lemnos, fără drept, au fost surprinși și răniți de un arbore.
În urma invervenției echipajelor medicale, a fost constatat decesul celor două persoane, cadavrele acestora fiind ulterior transportate la spital în vederea efectuării necropsiei.
Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de ucidere din culpă și tăiere ilegală de arbori, în vederea stabilirii împrejurărilor producerii faptelor“, se arată într-o informare a IPJ BN.

Sursa foto: Serviciul Public Județean Salvamont Bistrița-Năsăud

SPUNE-TI PAREREA