32.994.000 lei este suma totală alocată primăriilor din Bistrița-Năsăud, de la Consiliul Județean, pentru anul 2022.

În fiecare an, alocarea sumelor de bani de la Guvern sau Consiliul Judeețan stârnesc discuții privind criteriile politice pe care se bazează repartizarea banilor. În acest an, un primar PNL a ținut să mulțumească conducerii Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, de orientare PSD, pentru suma primită. Este pentru prima dată când un primar are o reacție pozitivă față de modul de alocare a banilor vizavi de partidul advers care frâiele administrației.

„După mulți ani simțim și noi cetățenii comunei Spermezeu, că facem parte din județul Bistrița-Năsăud. De ce spun asta? Pentru că, anul acesta (2022) sumele repartizate de către Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, au fost repartizate cât de cât echitabil. Probabil aceste sume au fost alocate în funcție de numărul de locuitori dar și de alte criterii necunoscute.
Așa cum bine mă cunoașteți, eu știu întotdeauna să mulțumesc și la fel o voi face și de această dată.
Mulțumesc celor care au negociat aceste sume, mulțumesc Consilierilor Județeni și nu în ultimul rând Președintelui CJ B-N.Cetățenii județului nu au culoare politică și merită să fie tratați cu toții în mod egal, și nu în funcție de culoarea politică a primarului!
Sumele alocate pentru unitățile administrativ-teritoriale de pe Valea Țibleșului:
➡️Uriu 500 mii;
➡️Caianu Mic 800mii;
➡️Spermezeu 500 mii;
➡️Tîrlișua 500 mii.
Spor la activitate dragi colegi!“, a transmis primarul comunei Spermezeu, Sorin Hognogi.

În materialul de mai jos puteți vedea modul de repartizare a sumelor pe unități administrativ-teritoriale.

Bani pentru primăriile din Bistrița-Năsăud de la Consiliul Județean. Cum sunt repartizate sumele

SPUNE-TI PAREREA