Două autocamioane au intrat în coliziune pe DJ 172F, în localitatea Braniștea. Accidentul a fost pus pe seama poleiului, iar administratorul drumului a fost amendat. Din fericire, cei doi șoferi implicați nu au fost răniți. Traficul a fost blocat pe ambele sensuri.

Mai mulți șoferi au semnalat, în această dimineață, că în zonă se circulă cu dificultate pentru că este gheață pe carosabil.

„În această dimineață, polițiștii Compartimentului Rutier din cadrul Poliției orașului Beclean au intervenit la un accident rutier soldat cu pagube materiale, semnalat pe Drumul Județean 172F în Braniștea.

Din primele informații, un autocamion condus de un bărbat de 50 de ani din Ocna Mureș, în timp ce se deplasa pe direcția Dej către Beclean, a intrat în coliziune cu un alt autocamion care se deplasa din sens opus, condus de un bărbat de 37 de ani din Buftea.

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii au luat măsura sancționării contravenționale cu amendă de 3045 lei conform OUG 195/2002 față de administratorul drumului“, a transmis IPJ BN cu privire la acest caz.

SPUNE-TI PAREREA