Cele mai populare, dar și de încredere criptomonede la nivel mondial, deși au demonstrat stabilitate și fiabilitate de-a lungul anilor în care au atra nu doar interesul, dar și fondurile investitorilor, nu mai sunt atât de profitabile precum altele care au apărut recent, dar deja au reușit să înmulțească de câteva ori capitalul investitorilor. Este vorba despre alt coinuri – criptomonede alternative celor mai populare și valoroase criptomonede din lume. 

Ce determină interesul față de criptomonedele de acest tip? În primul rând, este necesar să menționăm că altcoin-urile sunt mai ieftine decât Bitcoinul sua Ethereumul, de exemplu. În același timp, o valoare mai mică în prezent nu înseamnă și lipsă de perspectivă. Practica internațională din domeniul criptomonedelor a demonstrat nu doar o dată că altcoin-urile sunt capabile să-și uimească investitorii în toată puterea cuvântului. În acest articol am pregătit câteva argumente care explică de ce ar trebui să investești în altcoins pe Bitcoin Up.

Obții un activ cu potențial real de creștere

Precum am menționat, altcoin-urile sunt mai ieftine ca BTC sau ETH. Astfel, ai posibilitatea să investești în active care deși nu au în prezent o valoare atât de mare, o pot atinge în viitor. Cu alte cuvinte, poți investi o anumită sumă (nu neapărat mare) în încercarea de a prinde un trend de urcare. Efectiv, reieșind din exemplu altor altcoins care au reușit să “zboare spre cer”, un așa tip de investiție crește esențial șansele de a obține profituri investiționale cu adevărat impresionante. 

Fluctuații mai mici decât alte investiții

Da, piața criptomonedelor și în special ce a altcoin-urilor sunt dominate de volatilitate. În același timp, în acest context, volatilitatea nu înseamnă și lipsă de stabilitate sau un grad înalt de fluctuații. Atunci cât vorbim despre anumite altcoinuri cu o anumită reputație și cu un anumit renume, în majoritatea cazurilor, acestea sunt stabile. Dar, iarăși, repetăm – stabilitatea în acest caz nu se echivalează cu lipsa absolută de volatilitate.

Volatilitatea persistă și în cazul altcoinurilor, dar, totodată, dacă să comparăm opțiunea de a investi într-un altcoin cu opțiunea de a investi în alt oarecare domeniu, ai toate șansele ca investiția în altcoin să atingă un grad de fluctuație mult mai mic. Practica din trecut a demonstrat că altcoin-urile se comportă destul de bine și în anumite condiții de incertitudine – pandemia fiind un factor reprezentativ în acest sens. 

Tot mai mulți agenți economici acceptă plăți nu doar în BTC și ETH, dar și în altcoins

Această tendință se dezvoltă tot mai mult și mai mult. În prezent, agenții economici tind să fie cât mai flexibili în relația cu clienții, iar oferirea metodelor de plată variate și flexibile reprezintă, în acest sens, un aspect important. Anume din acest motiv, crește numărul de locuri unde vei putea achita cu altcoin-urile în care ai investit anterior. Acest lucru, cu siguranță îți poate oferi o anumită comoditate în ceea ce ține de procesarea plăților online către diverși comercianți. 

Plus la aceasta, în prezent, o serie de site-uri de vânzare cu amănuntul oferă reduceri și vânzări gratuite, în timp ce cazinourile online sunt deosebit de active în încurajarea utilizării criptomonedei, demonstrând că aceasta este o modalitate sigură și sigură de a depune și retrage fonduri. Mulți oferă bonusuri, cum ar fi pariuri gratuite la înscriere și prima depunere folosind altcoins. Pe lângă bonusuri, unele magazine online oferă cashback atunci când clientul decide să-și achite achizițiile utilizând fonduri crypto (inclusiv altcoin-urile). 

Comerțul online se va dezvolta și mai mult în viitor, dezvoltându-se și opțiunea de achitare a achizițiilor prin intermediul fondurilor cripto deținute de către client

Cheltuielile în altcoins și Bitcoin s-au dovedit deja extrem de populare în mediul online: 32% sunt cheltuite pe hoteluri și restaurante, în timp ce aproape 20% folosesc moneda pentru a face cumpărături online. Pe lângă opțiunea de a primi bonusuri și de a participa la promoții achitând cu altcoini, pe viitor, această metodă de plată poate deveni într-atât de răspândită, încât va fi mult mai comod și convenabil să achiți achizițiile anume așa. În acest context, investind acum în alt coin-uri faci, de fapt, o investiție în viitor. 

Concluzie

În prezent, o investiție în altcoin înseamnă, de fapt, o investiție în viitoarea profitabilitate și comoditate. Se prognozează că utilizarea acestora se va diversifica semnificativ în viitor. Poți investi în altcoinurie care te interesează utilizând The New Spy – platformă cu o reputație și un background excepțional! 

 

2 COMENTARII

SPUNE-TI PAREREA