O tânără de 22 de ani din Rodna a încercat să își însceneze un jaf după ce a pierdut 10 000 e lei la păcănele, banii fiind ai firmei la care lucra. Polițiștii au făcut cercetări după ce au fost sunași de o altă angajată a firmei care le-a spus că tânăr de 22 de ani a fost lovită și i s-a furat borseta cu banii.

„La data de 8 ianuarie a.c., polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi au fost sesizați de angajata unei societăți comerciale, o femeie de 27 de ani din Sângeorz-Băi, cu privire la faptul că o altă angajată, o tânără de 22 de ani din Rodna, ar fi fost lovită și deposedată de o borsetă în care se afla suma de 10.000 de lei.

În urma intervenției și a verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că tânăra nu a fost victima vreunei infracțiuni, aceasta jucând și pierzând în mai multe rânduri suma de 1.000 de lei la un aparat de tip slot-machine amplasat în incinta societății comerciale, creând un prejudiciu total de aproximativ 10.000 de lei.
Aspectele constatate de polițiști au fost ulterior însușite și de către angajata societății, aceasta recunoscând faptul că nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi, continuă cercetările cu privire la infracțiunea de inducerea în eroare a organelor judiciare, urmând documentarea aspectelor constatate sub toate aspectele“, a transmis IPJ BN într-un comunciat de presă.

SPUNE-TI PAREREA