Un localnic din Dealul Ștefăniței a ieșit cu mașina în drum și a produs un accident intrând în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat de 57 de ani, de origine română, stabilit în Germania. Accidentul a avut loc în data de 7 ianuarie a.c., în jurul orelor 10:00, pe Drumul Național 17C în Dealu Ștefăniței. Șoferul din localitate a dat de belea după ce s-a descoperit că nu avea permis, băuse și avea și numere false de înmatriculare la mașină.

„În urma accidentului de circulație au rezultat doar pagube materiale, respectiv avarierea celor două vehicule fără a fi înregistrate victime omenești.

Polițiștii au efectuat verificări cu privire la bărbatul de 45 de ani stabilindu-se că acesta nu deține permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule. Totodată, polițiștii au constatat că autoturismul condus de acesta nu figurează ca fiind înmatriculat, plăcuțele de înmatriculate aplicate autoturismului aparținând unui alt autoturism.

Polițiștii au testat cu privire la consumul de alcool cei doi conducători auto, rezultatul fiind negativ în cazul șoferului de 57 de ani și indicând valoarea de 0,75 mg/L alcool pur in aerul expirat în cazul bărbatului de 45 de ani din Dealu Ștefăniței.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Năsăud în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunile de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor, punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare“, se arată într-un comunicat de presă al poliției.

SPUNE-TI PAREREA