Un autovehicul fabricat în 2020, în valoare de aproximativ 30 000 de euro, a fost găsit în posesia unei femei din Josenii Bârgăului. Autoturismul era căutat pentru confiscare de către autoritățile din Spania.

„La data de 5 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Bistrița-Năsăud, cu sprijinul polițiștilor Biroului de Investigații Criminale Câmpulung Moldovenesc au depistat o autoutilitară față de care era dispusă urmărirea internațională.

Autovehiculul, fabricat în anul 2020, în valoare de aproximativ 30.000 de euro, figura ca fiind bun căutat pentru confiscare de către autoritățile din Spania. Acesta a fost depistat în posesia unei femei din Josenii Bârgăulu și a fost indisponibilizat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Bistrița-Năsăud.

Cercetările în acest caz sunt continuate în cadrul unui dosar penala deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire în vederea lămuririi împrejurărilor în care autovehiculul în cauză a ajuns pe teritoriul României și a dispunerii măsurilor legale“, se arată într-un comunicat al poliției.

SPUNE-TI PAREREA