Anul se va termina cu un spectaculos foc de artificii, de aproximativ 12 minute, în comuna Căianu Mic din Bistrița-Năsăud.

„Prieteni dragi, am deosebita plăcere să vă anunț că, la trecerea în Noul An, în noaptea de REVELION, la ora 24:00, Primăria Căianu Mic va organiza un spectaculos foc de artificii în zona parcului central din localitatea Căianu Mic.
Așadar, ne vom întâlni în Parcul Central din localitatea Căianu Mic, începând cu ora 23:30, vineri, 31 decembrie.
Durata spectacolului de artificii va fi de aproximativ 12 min și vă asigur pe toți că va fi cel mai frumos și cel mai intens foc de artificii pe care l-am organizat vreodată în comuna noastră!
Vă aștept în număr cât mai mare pentru a marca împreună trecerea în Noul An!“,a transmis primarul Paul Știr.

De asemenea, zilele următoare, în comună va fi montat un patinoar.

„Zilele trecute vorbeam despre faptul că pregătim o surpriză pentru frumoasa noastră comunitate!Mulțumim Bunului Dumnezeu pentru că ne-a ajutat și de această dată!
Cu mult entuziasm vă anunț că, zilele următoare, în comuna noastră, va fi montat un super PATINOAR, care va fi o reală bucurie pentru noi toți!
La momentul potrivit, voi menționa și OAMENII de BINE care au contribuit la concretizarea acestui proiect!
Cea mai frumoasă comunitate din județul Bistrița-Năsăud, merită tot ce este mai bun și nici măcar un efort din partea administrației locale nu este prea mare!
Vă îmbrățișez cu mult drag!“, a mai spus primarul.

SPUNE-TI PAREREA