Pentru o afacere la inceput de drum orice sursa suplimentara de venit poate deveni un punct de sprijin pentru dezvoltarea ei pe toate planurile. Tocmai in acest sens, echipa Omnicredit a pus bazele posibilitatii de a acorda credit pentru firme care sa nu presupuna conditii greu de atins. Indiferent de nevoia financiara pe care o ai, noi iti oferim tot suportul de care ai nevoie, in schimbul unui comision minim in raport cu beneficiile oferite.

Ce este un microcredit?

Omnicredit si-a dorit sa poata oferi, pentru toti antreprenorii la inceput de drum si nu numai, solutii financiare rapide si de incredere, materializa-te sub forma unor microcredite. Sumele obtinute pe aceasta cale pot fi folosite atat in vederea acoperirii capitalului de lucru necesar, cat si pentru anumite investitii, sau orice alt tip de directie ce necesita un flux de lichiditati considerabil. Astfel ca ai ocazia sa iti dezvolti afacerea sau sa o stabilizezi, fara a fi nevoie sa indeplinesti clauzele stricte ale unui imprumut clasic.

De ce micro?

Denumirea este data in principal de intervalul in care suma imprumutata poate fi restituita. In comparatie cu un imprumut esalonat pe zeci de ani, Omnicredit furnizeaza credite ce se pot intinde de la una pana la maximum 12 luni. Cu toate acestea, nu impune limite mari in ceea ce priveste valoarea sumelor de imprumutat. Acestea pot porni de la 500 si pot ajunge pana la 25.000 de lei, valori mai mult decat favorabile unei investitii considerabile.

Cum poate fi obtinuta o astfel de forma de finantare?

Pentru ca propunem solutii rapide, procesul de aplicare si obtinere nu putea fi unul mult prea complicat. Astfel ca, orice persoana juridica poate opta pentru aceasta forma de finantare. Nu trebuie decat sa creati un cont pe platforma Omnicredit, unde sa completati toate datele solicitate si sa stabiliti parametri imprumutului, si anume suma dorita si perioada in care va angajati sa o restituiti. Tot in acest punct va va fi furnizata o simulare a planului contractual. Astfel ca inca dinainte de a semna contractul veti sti cu exactitate valoarea ratelor lunare, fara a exista posibilitatea de a suferi vreo schimbare.

Odata stabilite toate detaliile, ne veti putea transmite online cerere, noi urmand sa o analizam si sa o validam sau nu. Singura conditie necesara in vederea obtinerii banilor este ca firma sa poata demonstra ca a avut activitate economica in ultimele trei luni calendaristice.

Odata acceptata solicitare, va veti putea bucura de bani in doar 8 ore de la aplicare sau in urmatoarea zi lucratoare, cel tarziu.

Cazul afacerilor la inceput de drum este unul mai complex, insa nu excludem oferirea sprijinului nostru catre astfel de entitati. Insa, pentru a putea plica este necesar sa accesati in prealabil o sedinta de consultanta online, in cadrul careia specialistii nostri sa va indrume catre cele mai avantajoase solutii.

Ce costuri presupune?

Dat fiind faptul ca serviciile noastre au fost conturate cu preponderenta pe dorinta de a oferi solutii avantajoase pentru clienti si nu pentru a genera profituri enorme pentru noi, comisioanele aferente microcreditelor de la Omnicredit sunt aproape insesizabile.

Fiind un tip de finantare pe termen lung, va va oferi timpul necesar spre a valorifica sumele oferite pe cat posibil. Astfel ca ratele sunt impartite esalonat in raport cu valoarea imprumutat, impartita la numarul de luni contractuale, plus dobanda. In pagina formularului veti putea calcula variatii ale acestora, utilizand calculatorul online pus la dispozitie tocmai pentru a va ajuta sa va indreptati catre sume cat mai favorabile.

Cu Omnicredit obtii bani in timp record pentru a atinge cat mai repede obiectivele afacerii tale!

SPUNE-TI PAREREA