Un copil de 6 ani din Sângeorz-Băi nu a mai apucat să își primească, în acest an, cadourile de la Moș Crăciun. Cu doar o zi înainte de ajunul Crăciunului el a fost victima unui accident rutier, fiind lovit mortal de o mașină.

Echipajul de prim ajutor SMURD de la Garda de Intervenție Sângeorz-Băi, echipajul de terapie intensiva mobilă și elicopterul SMURD au încercat să îi vină în ajutor, dar, din păcate, copilul a intrat în stop cardio-respirator.

„Echipajul de prim ajutor a preluat băiețelul inconștient și a început evacuarea spre echipajul de terapie intensivă SMURD. Intre localitățile Ilva Mica și Sângeorz-Băi băiețelul care prezenta politraumatisme craniene și faciale a intrat in stop cardiorespirator. Elicopterul a aterizat pe DN 17D pentru a permite echipajului sa ajungă rapid. Din păcate, organismul băiețelului nu a răspunsul manevrelor protocolului de resuscitare, fiindu-i declarat decesul la locul întâlnirii echipajelor alocate“, a informat ISU BN.

Conform datelor transmise de către IPJ BN, copilul a pătruns pe carosabil fiind acroșat de către o mașină condusă de un bărbat de 33 de ani din aceeași localitate.

„În această după-masă, polițiștii din cadrul Poliției orașului Sângeorz-Băi au fost alertați despre producerea unui accident de circulație pe raza orașului.Din primele informații, un minor de 6 ani din localitate a pătruns pe partea carosabilă unde a fost acroșat de autoturismul condus de un bărbat de 33 de ani din Sângeorz-Băi.
Din nefericire, în urma impactului minorul și-a pierdut viața.
Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, urmând să fie stabilite cauzele și modalitatea producerii evenimentului rutier“, se arată întro informare a poliției.

SPUNE-TI PAREREA