Resursele locale și priveliștea de iarnă ca în povești la Colibița sunt puse în valoare într-un decor festiv la Căminul Cultural din Mița unde, până pe 2 ianuarie, se desfășoară evenimentul Sărbători în Colibița. Turiștii și vizitatorii care merg în această perioadă la Colibița se pot bucura de concerte de colinde tradiționale, expoziții, preparate culinare din Bistrița-Năsăud și vin din Podgoria Lechința.

Duminică, la căminul cultural, s-au întrecut la gătit jurnaliștii din Bistrița-Năsăud, alături de chefii Nina Rus și Elena Rus, dar și președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan. Aceștia au gătit cina porcului pentru mai multe familii din zonă. Ulterior, pe scena căminului cultural, au urcat mai multe grupuri de colindători.

„Satul de vacanță al iernii și-a deschis porțile-n Colibița, în Căminul Cultural din Mița.
Și pentru că se apropie sărbătoarea Crăciunului, alături de jurnaliști, Chef Elena Rus și Nina Rus, am intrat în competiția faptelor bune, gătind o cină pentru familiile din împrejurimi, care au nevoie și se bucură de o porție caldă de mâncare.
Perioada aceasta a Crăciunului este una dintre cele mai dragi mie, pentru că tradiția faptelor bune ne aduce împreună.
Felicitări, ADI Turism pentru inițiativa de a da viață Căminului Cultural din Mița, de a crea încă un loc unde turiștii să-și petreacă zilele de vacanță în Colibița, Asociației Produs în Bistrița-Năsăud pentru organizarea concursului de gătit al binelui împreună cu jurnaliștii și tuturor celor care s-au alăturat proiectului.
Satul de vacanță al iernii din Colibița este deschis până în 2 ianuarie, iar programul îl găsiți aici! 
Colinde, expoziții, Povestea vinului în Mocănița Transilvaniei, produse locale, ateliere, evenimente frumoase pentru o vacanță de neuitat în Poarta Transilvaniei • Bistrița-Năsăud“, a transmis Radu Moldovan.

SPUNE-TI PAREREA