Cu toții avem acele articole de îmbrăcăminte pe care le-am purta în fiecare zi dacă am putea. Poate că este vorba de un cardigan de damă în care vă simțiți absolut fabuloasă și pe care o puteți purta cu orice, sau o pereche de blugi rupți care sunt atât de confortabili încât vreți să trăiți în ei. Cu toții am experimentat găsirea unei piese de îmbrăcăminte care pare să ne exprime perfect personalitatea și care ne ajută să ne simțim încrezători atunci când ieșim în lume.

Scopul acestui articol este de a oferi o multitudine de opțiuni pentru ca fiecare persoană care tricotează să găsească un cardigan de damă care să se potrivească perfect în viața lor.

Atunci când vă tricotați un cardigan de dama, există diferite stiluri, texturi, siluete și caracteristici precum nasturi și buzunare de care trebuie să țineți cont. Ar trebui să luați în considerare toate aceste elemente și multe altele, dacă vreți să vă încorporați în garderoba de zi cu zi un cardigan de damă special, care să vi se potrivească perfect.

Continuați să citiți pentru a afla tot ce trebuie să luați în considerare atunci când porniți în căutarea cardiganului perfect de toamnă pe care să îl creați cât mai curând posibil.

1. Stil și garderobă

Cum vă îmbrăcați în mod normal? Cum v-ați descrie stilul general și articolele din dulapul dvs., pe care le purtați deja în mod regulat pentru că vă fac să vă simțiți bine? V-ați descrie stilul ca fiind clasic, sofisticat, chic sau tradițional? Ce ziceți de artistic, plin de farmec, casual sau funky? Gândiți-vă la stilul dvs. general și la ceea ce aveți deja în dulap atunci când vă gândiți la un cardigan de damă perfect. Mergeți cu un stil pe care l-ați stabilit deja.

2. Siluetă și croială

Vă plac cardiganele mulate, care vă accentuează talia? Sau preferați puloverele boxy care lasă un plus de spațiu de mișcare? Vă plac suficient de lungi pentru a vă acoperi fundul sau preferați ca tivul să vă atingă la șolduri? Vreți ceva ușor sau voluminos? Puneți-vă toate aceste întrebări și gândiți-vă cu adevărat la ceea ce dețineți în prezent și care are o siluetă măgulitoare și o potrivire confortabilă. Gândiți-vă la forma generală a hainei, atunci când vă gândiți la modele.

3. Textura

Țesăturile pur și simplu tricotate sunt minunate pentru articolele de bază de zi cu zi și pentru tricotat pentru începători. Pe de altă parte, cablurile, nervurile și țesăturile cu textură uber-texturată fac tricotajele mai interesante, articolele de îmbrăcăminte mai călduroase și piesele interesante care ar putea reflecta perfect personalitatea dvs. Decideți cât de implicată doriți să fiți în tricotat și ce fel de textură doriți pentru țesătura generală. Continuați cu următorul punct despre fire, care poate avea, de asemenea, un impact dramatic asupra texturii.

4. Firele

La fel ca în cazul oricărui proiect de tricotat, produsul final va depinde în mare măsură de firul pe care îl alegeți. Firul determină ce culori aveți de ales, ce mărime de ac veți folosi și cum va fi tricotată, cum va arăta și cum se va simți țesătura finală. Pentru a alege un cardigan dama perfect, selectati imbracamintea care să fie suficient de fina pe piele și să nu vă provoace mâncărimi. În funcție de model și de tipurile de texturi care apar în el, trebuie să alegeți un fir grozav care să funcționeze pentru acele modele de cusături.

5. Culoare

Dacă vreți să încorporați o piesă de îmbrăcăminte în garderoba dvs. de zi cu zi, ar trebui să alegeți o culoare pe care o puteți purta deja cu încredere. Purtați, în general, neutre, luminoase, tonuri pământii, tonuri de bijuterii sau pastelate? Mergeți cu ceea ce se potrivește cu ceea ce se află deja în dulapul dvs. și nu alegeți o culoare pe care nu o adorați în totalitate. Pentru o piesă de bază a garderobei, nu este cel mai bun moment pentru a experimenta cu o culoare de care nu sunteți sigură. Revenind la punctul 4: firul pe care îl alegeți va dicta opțiunile de culoare, așa că asigurați-vă că vă uitați prin toate culorile, atunci când vă gândiți la un fir și asigurați-vă că firul pe care îl alegeți are o culoare pe care vă va plăcea să o purtați.

6. Caracteristici suplimentare

Nasturii, fermoarele, buzunarele și orificiile pentru degetul mare sunt doar câteva exemple de detalii suplimentare pe care vi le-ați putea dori în cardiganul dvs. ideal. Gândiți-vă la elemente mai mici, dar de impact și la ceea ce servește nevoilor dvs. particulare, fie că acestea sunt funcționale sau estetice.

SPUNE-TI PAREREA