Un eveniment care a mobilizat toată comunitatea, în preajma Crăciunului, a avut loc sâmbătă în comuna Căianu Mic din Bistrița-Năsăud. Cete de colindători au cutreierat pe la casele oamenilor și un târg a fost amenajat în Dobric, toate având ca scop strângerea de bani alimente, haine și jucării pentru cei săraci. În urma acțiunilor s-au adunat câteva tone de produse alimentare, haine și jucării, dar și 13 000 de lei.

„Prieteni dragi, ați fost minunați!În această seară, la fel cum am făcut-o de foarte multe ori, am dovedit că suntem cea mai UNITĂ comunitate!
COLINDUL CARITABIL desfășurat în localitățile Căianu Mic și Căianu Mare, precum și TÂRGUL CARITABIL de la Dobric, au fost un real succes!
Mă simt compleșit și foarte emoționat de bunătatea și dărnicia fiecăruia dintre dumneavoastră!
În cadrul acestor evenimente organizate la Căianu Mic, Căianu Mare și Dobric, s-au adunat 4 camionete de produse alimentare, haine și jucării, însemnând câteva tone, precum și suma de 13 mii lei!
Toate darurile dumneavoastră vor ajunge la cei aflați în nevoie în această perioadă, la toți cei care nu au posibilități pentru a pune pe masa de Crăciun toate cele necesare!
Vă mulțumesc tuturor pentru implicare și pentru generozitatea cu care ați răspuns în această seară!
Voi reveni cu mai multe poze si detalii de la aceste evenimente! De asemenea, veți fi informati si cu privire la destinatia darurilor dumneavoastră!
Sunt convins că Dumnezeu vă va răsplăti fiecăruia pentru că veți aduce bucurie pe fețele multor semeni de-ai noștri!
Vă prețuiesc și vă îmbrățișez cu mult drag pe toți!“, a transmis primarul comunei, Paul Știr.

SPUNE-TI PAREREA