Un șofer a rănit un biciclist pe o stradă din Bistrița, după care s-a făcut nevăzut. Biciclistul, în vârstă de 50 de ani, a ajuns la spital, dar nu a putut să ofere detalii cu privire la identitatea șoferului. Acum polițiștii îl caută pe cel responsabil de acest accident.

„Cei care pot furniza date cu privire la producerea unui accident, sunt rugați să se adreseze Biroului Rutier Bistrița.

În după-masa zilei de ieri, 16 decembrie, la ora 17.50, în apropierea intersecției cu sens giratoriu de pe Calea Moldovei cu strada Lucian Blaga, din municipiul Bistrița, a avut loc un accident rutier, soldat cu rănirea unui biciclist.

Biciclistul, un bărbat de 50 de ani, a fost preluat și transportat la spital, însă nu a putut furniza polițiștilor detalii cu privire la cele întâmplate.

Polițiștii Biroului Rutier Bistrița au întocmit dosar penal și efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Toți cei care pot furniza date suplimentare cu privire la acest caz, sunt rugați să se adreseze  Poliției Municipiului Bistrița, la numărul de telefon 0263 203 012. Vă mulțumim!“, a transmis IPJ BN.

SPUNE-TI PAREREA