Un bărbat de 40 de ani și-a pierdut viața în urma unui cumplit accident, într-o pădure din Lunca Ilvei.

La caz au intervenit echipajul de prim ajutor de la Garda de Intervenție Sângeorz-Băi, echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD și echipajul Salvamont Bistrița-Năsăud.

La momentul intervenției, bărbatul prezenta traumatisme cranian și cervical grave. 

„Din nefericire, in ciuda eforturilor echipajelor medicale, organismul bărbatului in vârstă de aproximativ 40 de ani nu a răspuns manevrelor aplicate, astfel ca medicul care încadrează echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD a fost nevoit să îi declare decesul la locul solicitării”, a transmis ISU BN. 

Conform sursei citate, silicitarea a fost făcută pentru un loc greu accesibil, pe un teren accidentat. Autospecialele de intervenție au putut ajunge până într-un punct, o parte din itinerarul de deplasare a fost realizat cu ajutorul mijloacelor de transport de teren, puse la dispoziție de SVSU, iar ultima parte a acestuia a fost parcursă pe jos.

De la Detașamentul de Pompieri Bistrița a fost alocat în sprijin un echipaj de pompieri cu șenilata.

UPDATE IPJ BN: Astăzi, polițiștii din Sângeorz- Băi,  Secția 7 poliție Rurală au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat a fost accidentat de un copac. Din nefericire, acesta a decedat. 

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că bărbatul, în vârstă de 40 de ani, din Lunca Ilvei, angajat al unei societăți de exploatare a materialului lemnos, a fost accidentat de un arbore. 

În cauză, urmează a fi efectuată necropsia cadavrului care va stabili cu exactitate cauza decesului. Cercetările în acest caz vor fi continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. 

A fost sesizat Inspectoratul Teritorial de Muncă Bistrița-Năsăud pentru verificări de specialitate.

SPUNE-TI PAREREA