Gala Comunitarium”, organizată de Asociația POV21 s-a desfășurat la acest final de săptămână, în sala Valeria Peter Petrescu a Cinematografului Dacia, avându-l ca invitat special pe actorul Bogdan Bob Rădulescu.

Proiectul „Gala Comunitarium”, ajuns la a V-a ediție, este unul de suflet pentru Asociația POV21 și se adresează recunoașterii și susținerii performanțelor școlare obținute de către elevii de top, proveniți din medii defavorizate, dintr-un context socio-economic incert și precar. Tema ediției din acest an este „Semințele succesului” și are ca scop evidențierea și premierea a 30 de tineri cu rezultate deosebite la învățătură. Toate, demersuri care să îi ajute în drumul lor spre succesul academic.

Actorul Bogdan Bob Rădulescu a ținut un excelent discurs despre educație, salutând inițiativa POV21 de a pune, în prim plan, tineri.


„Gala Comunitarium 2021 a fost despre 10 tineri ce au sădit semințele succesului în alți 30 de tineri. Să vedem ce răsare in 2022!Un eveniment posibil datorită TeraPlast. Bogdan Bob Radulescu ai fost fantastic!“, a transmis fondatrul POV21, Gavrilă Urs.

„Am condus de la Bistrița până la Cluj, aseară, după gală și am fost tot cu zâmbetul pe buze si in suflet. Ce oameni! Ce tineri! Bravo vouă pentru tot ce faceți“, i-a răspuns actorul.

 

La eveniment a fost prezent și tânărul deputat PSD BN, Bogdan Ivan Gruia.

„La invitația POV21 am luat parte la “Gala Comunitarium – Semințele succesului”, unde 30 de tineri din mediul rural cu rezultate excepționale la învățătură au fost recompensați cu câte un laptop de ultima generație.
POV21 scrie povești pentru tineri și cu tineri. Felicitări frumoasei echipe, lui Gavrilă Urs și sponsorilor care au facut posibilă această seară!“, a transmis Bogdan Ivan.

SPUNE-TI PAREREA