Mandatul de primar al comunei Silivașu de Câmpie al lui Ioan Tiberiu Cămărășan a încetat oficial pe data de 19 noiembrie, acesta fiind găsit în conflict de interese. Prefectul Stelian Dolha a semnat ieri ordinul care prevede încetarea mandatului.

Reamintim că Ioan Cămărășan a fost găsit de cei de la Agenția Națională de Integritate în conflict de interese întrucât a semnat patru contracte de închiriere și tot atâtea acte adiționale pentru închirierea unor suprafețe de pajiști aflate în domeniul public al comunei Silivașu de Câmpie, încheiate între unitatea administrativ teritorială și tatăl, respectiv fratele edilului, dar și cu intreprinderea familială a soției, unde primarul era membru, precum și cu cea a cumnatului său.

„În data de 19.11.2021, prefectul județului Bistrița-Năsăud a emis ordinul nr. 266/19.11.2021, prin care se constată încetarea de drept a mandatului de primar al comunei Silivașu de Câmpie al domnului Ioan Tiberiu Cămărășan“, a informat Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud.

SPUNE-TI PAREREA