Un patinoar sintetic va fi amplasat, în acest an, de către Primăria Bistrița, în Piața Centrală, în zona de lângă Biserica Evanghelică unde era înainte cortul pentru evenimente. Tarifele vor fi aprobate săptămâna aceasta în Consiliul Local în cadrul ședinței oridinare din 25 noiembrie. De asemenea, va funcționa și patinoarul din fața Palatului Culturii care tocmai se amenajează, în această perioadă.

„Administraţia municipiului Bistriţa are în vedere crearea de noi facilităţi pentru cetăţeni, fapt pentru care va pune la dispoziţia publicului un patinoar sintetic modern care poate fi exploatat pe tot parcursul anului.
Faţă de considerentele de fapt şi de drept expuse mai sus, în vederea asigurării resurselor necesare funcţionării şi întreţinerii, este necesara instituirea unor taxe speciale pentru serviciile oferite de către patinoarul sintetic din municipiul Bistriţa. Totodată, se impune adoptarea unui Regulament de instituire şi administrare a acestor taxe speciale şi stabilirea pentru anul 2021 a cuantumului taxelor conform tabelului de mai jos“, se arată într-un raport al municipalității.

Nr. crt. Specificaţii  

Taxă

 

1. Taxă de acces patinoar- tura 2 ore 10 lei/persoană
2. Taxă închiriere patine 10 lei/persoană
3. Taxă ascuţit patine 10 lei/pereche
4. Taxă de acces patinoar -1 zi   40 lei/persoană
5. Taxă de acces patinoar -1 săptămână 150 lei/persoană
6. Taxă de acces patinoar -1 lună 300 lei/persoană

 

626 000 de lei au fost aprobați din bugetul Primăriei Bistrița pentru achiziția unui patinoar sintetic cu o suprafață totală de aproximativ 598 mp (13×46 m). În sezonul cald, acesta va fi mutat în altă parte din oraș.

SPUNE-TI PAREREA