Mesajul unei femei din Șieu-Măgheruș a devenit viral pe pagina de facebook a Poliției Române -aceasta și-a exprimat surprinderea și recunoștința după ce doi polițiști din comună i-au sărit în ajutor.
Femeia se îndreptat spre Șieu-Măgheruș, din satul Crainimăt, cu gândul să ajungă la un magazin. Pe drum a făcut pană la mașină și a intrat în panică.

Este întâmplarea vieții mele! În această seară am plecat până la magazin, în Șieu-Măgheruș și spre surprinderea mea, între satul Crainimăt și Sieu-Măgheruș am făcut pană la roata mașinii.
M-am speriat îngrozitor, fiindcă nu mi s-a mai întâmplat niciodată.
Am sunat un vecin, dar bineînțeles că nu mi-a răspuns. M-am speriat și mai tare, am intrat în panică. Mi-am adunat curajul și mi-am zis să încerc să îmi schimb eu roata.
Căutând în portbagaj roata de rezerva, am zărit deodată în spatele meu că a apărut un echipaj de Poliție de la Șieu Măgheruș.
Mi-au sărit în ajutor fără nici o reținere. Și fără să țină seama că erau în uniformă, mi-au schimbat dumnealor roata…! Așa că vreau să le mulțumesc acum din suflet pentru ajutorul acordat.
Și vreau să subliniez că sunt un exemplu pentru comuna noastră!
Mulțumesc din suflet Poliției Română!”, a transmis femeia care a dorit să rămână anonimă.

„Dumitru și Raul, polițiști la Secția 4 Poliție Rurală Beclean au făcut un gest drăguț și cât se poate de normal, iar dumneavoastră, doamnă, vă mulțumim pentru cuvintele scrise“, i-au răspuns reprezentanții poliției.

SPUNE-TI PAREREA