Două drumuri județene au fost recepționate miercuri, 10 noiembrie, de către reprezentanți ai Consiliului Județean Bistrița-Năsăud. Este vorba de DJ 172C Ilva Mică-Leșu și DJ 173 Bistrița-Jelna.

„Continuăm modernizarea drumurilor județene, dar în permanență și întreținem ceea ce este deja făcut.
Așa este și-n cazul DJ 172C Ilva_Mică-Leșu și DJ 173 Bistrița-Jelna, care au beneficiat de lucrări de întreținere, respectiv turnarea stratului suport, execuția casetelor suplimentare din balast și piatră spartă, turnarea stratului de bază și uzură, refacerea acostamentelor, curățirea șanțurilor, realizarea marcajului rutier, montarea unui parapet metalic semigreu și a altor elemente de siguranță rutieră.
Acum, pe ambele tronsoane, atât pe cel ce leagă Ilva Mică de Leșu, cât și pe cel de la Bistrița de Jelna se circulă bine, drumul fiind ca-n palmă. Continuăm să muncim și să întreținem ceea ce reabilităm“, a tarnsmis președintele CJ BN, Emil Radu Moldovan, cu această ocazie.

Joi s-a semnat contractul pentru modernizarea tronsoanelor DJ 172A – Beclean – Chiochiș (26 km), DJ 162 – Sânmihaiu de Câmpie-Visuia (10 km) și DJ 154D – Domnești-Nețeni-Albeștii Bistriței (7,54 km).

Avem 3 vești bune! S-a semnat contractul pentru modernizarea:

✅ DJ 172A – Beclean – Chiochiș (26 km)
✅ DJ 162 – Sânmihaiu de Câmpie-Visuia (10 km)
✅ DJ 154D – Domnești-Nețeni-Albeștii Bistriței (7,54 km)

Trei drumuri vitale pentru fluidizarea traficului și comunitățile din aceste zone.
✅ Tronsoane care se întind pe o distanță ~43 de km, cu o garanție de 6 ani, realizate prin Programul Național de Dezvoltare Locală și o finanțare substanțială din bugetul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.
Spor mult constructorilor, cât de curând, oamenii să se bucure de aceste investiții, căci sunt pentru ei.
Continuăm să reabilităm drumurile, kilometru cu kilometru, astfel încât, Bistrița-Năsăud, să devină primul județ cu toate drumurile județene modernizate!“, a mai precizat Radu Moldovan.

Sursa foto: Facebook Emil Radu Moldovan

SPUNE-TI PAREREA