Organismul nostru este programat pentru sănătate deplină și are o capacitate extraordinară de regenerare. Acesta este principiul de bază al terapiilor holistice la care veți putea apela, în curând, și la Bistrița.

Sanctuarul Holistic este un spațiu de vindecare și regenerare cu ajutorul terapiilor holistice. Programele dezvoltate în Sanctuarul Holistic sunt menite să te sprijine în procesul tău de vindecare la nivel spiritual, mental, emoțional și fizic.
Terapiile holistice sunt terapii infoenergetice care abordează corpul ca pe un întreg. Acestea presupun lucrul în mai multe etape începând cu evaluarea stării de sănătate, alimentațieiși stilului de viață.
În călătoria ta spre vindecare urmează partea de dezintoxicare și detoxifiere, de
planificare a dietei alimentare, efectuarea unor exerciții fizice, mentale, de respirație, de
relaxare, de rugăciune, de meditație și de introspecție. Cu ajutorul introspecției, identificăm
erorile din viața noastră, mai ales ceea ce greșim față de noi înșine. După ce identificăm cauzele problemelor de sănătate, terapiile holistice ne oferă o gamă largă de tratamente, în funcție de afecțiuni și necesități, precum masajul și alte tehnici pentru readucerea sănătății în corp.
Toate aceste etape trebuie completate de dorința și disponibilitatea de schimbare,
trebuie susținute de voință, răbdare, gândire pozitivăși încredere în forțele proprii.

Ionela Candale, cea care va aplcia aceste terapii, spune că ele vindecă afecțiunile posttraumatice, deprsiile, anexietățile, problemele de articulații, problemele de piele, stresul și chiar unele tipuri de paralizie.

„Se creează un ligam între partea fizică a corpului și partea neurologică. Multe tratamente merg pe neurologic și emoțional, pe deblocare.
Ambianța din cabinet este foarte importantă. Dar nu numai, asta. Înainte de a deschide cabinetel se va face o anumită conscrare pe spațiu, să se creez o anumită energeie, un anumit ambient pentru vindecare. Lucrăm și cu partea spirituală, cu ajutorul lui Dumnezeu, cu ajutorul Divinătații pentru a fi noi canale de vindecare pentru oameni. Pentru că noi nu facem nimic, suntem doar asistenți, îi ajutăm pe oameni să se vindece singuri“, a explocat Ionela Candale.

Cum te ajută programele dezvoltate în Sanctuarul Holistic?

La nivel spiritual: primești energie pozitivăîn minte, suflet și corp. Acest flux de energie
acționează ca fundament al transformării tale, ajutându-te să elimini comportamentele
negative prin observare de sine, să reacționezi potrivit stimulilor din jur, să ai o atitudine
pozitivă față de viață.

La nivel mental și emoțional: printr-o atenție sporită asupra proceselor mentale obișnuite vei primi autocontrol și metode de eliminare a condiționărilor și blocajelor, descoperind exerciții de eliberare de emoțiile toxice și reprogramarea unei conduite benefice pentru tine, astfel îți vei atinge aspirațiile și dorințele reale.

La nivel fizic: eliberează tensiuni adânci în corp pentru a ameliora durerea și
disfuncțiile și pentru a îmbunătăți sănătatea și performanța întregului corp. Practicand mobiloterapia , exercițiile de respirație si contemplarea îți susții corpul în procesul de detoxifiere, tonifiere și însănătoșire.

Terapii holistice

 • Terapia Craniosacrala dupa metoda doctorului John Upledger
 • Shiatzu- fizioterapie japoneza
 • Masaj si Tratamente Ayurvedice
 • Diagnosticare Ayurvedica si consiliere (nutritie, exercitii, meditatii, tratamente)
 • Masaj de Relaxare Aromaterapeutic- RainDrop
 • Reflexoterapie
 • Masaj cu pietre de jad
 • Tratament cu boluri tibetane- vizeaza echilibrare emotionala si mentala
 • Detoxifiere in Capsula Leaf
 • Tratament energetic in vederea echilibrarii corpului- Pranaterapie-
 • Art terapia

SPUNE-TI PAREREA