Rebeca Condrea, o tânără studentă din Bistrița a murit în urma unui stop cardio respirator. Tânăra absolvise recent Colegiul Național „Andrei Mureșanu“ din Bistrița și era studentă la Facultatea de Psihopedagogie din cadrul Universității UBB, Cluj-Napoca.

„Un suflet din familia Psihoped s-a ridicat la Cer! Iti multumim, Rebeca ca am impartasit vise comune si suntem convinsi ca vei trai in continuare in fiecare suflet care te-a cunoscut cu adevarat! Dumnezeu sa te odihneasca in pace!“, a transmis Departamentul de Psihopedagogie Specială din Cluj-Napoca.
Conform unor surse din anturajul ei, Rebeca Condrea suferea de diabet, dar nu se știe ce anume i-a declanșat decesul fulgerător. Vom reveni cu amănunte.

Înmormântarea tinerei va avea loc luni, la ora 12:00, în comuna Sânmihaiul de Câmpie sat Stupini, la Biserică sau la Capelă.

2 COMENTARII

  1. „nu se știe ce anume i-a declanșat decesul fulgerător”
    Cred că știm cu toții ce anume a ales (sau a fost constrânsă) să facă, o acțiune intens lăudată de onor guvernul nostru, care aduce câteodată după sine asemenea efecte secundare.

SPUNE-TI PAREREA