Un tânăr de 20 de ani a fost oprit de poliție în cartierul Slătinița din Bistrița, în cadrul unei acțiuni preventive desfășurate azi nopate. Polițiștii Biroului Rutier au efectuat semnale regulamentare de oprire unui autoturism care circula pe raza municipiului, însă acesta nu s-a conformat.

A fost urmărit, depistat și oprit în cartierul Slătinița cu sprijinul unui echipaj din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și condus la la sediul Poliției municipiului Bistrița.

„În urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că tânărul care se afla la volan, de 20 de ani, din Bistrița avea permisul de conducere suspendat. Totodată, autoturismul avea aplicate plăcuțe de înmatriculare emise de Belgia, deși figura ca fiind înmatriculat în România.

A fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,28 mg/l alcool pur în aerul expirat. Rezultatul testării cu aparatul DrugTest a fost pozitiv în cazul substanței methamphetamină și a fost condus la spital pentru a-i fi prelevate mostre biologice.

Polițiștii Biroului Rutier continuă cercetările în cadrul dosarului penal întocmit, urmând a fi dispuse măsurile legale“, se arată într-un comunicat al poliției.

SPUNE-TI PAREREA