Consiliului Local Bistrița dezbate un proiect de Hotărâre de Consiliu Local inițiat de primarul Turc privind contractarea unui împrumut în valoare de 100 de milioane de lei pentru realizarea de investiții publice de interes local. Banii ar urma să fie folosiți pentru modernizarea de creșe, școli, drumuri și achiziționarea a două baze sportive, Mecanica și IPROEB.

„PMP susține accesarea acestui împrumut pentru dezvoltarea comunității locale, însă considerăm că investiția în baze sportive ar trebui să se facă în funcție de priorități.

Astfel, prioritatea numărul unu de investiții în baze sportive ar trebui să fie Stadionul Jean Pădureanu, care se află într-o locație centrală, de interes, de care și astăzi se bucură mulți bistrițeni. În acest sens, Primăria ar trebui să înceapă imediat demersuri către executorul judecatoresc care este responsabil de vânzarea acestui obiectiv.

Vorbim de un moment important în dezvoltarea orașului nostru, în care primarul Turc trebuie să lase orgoliile la o parte și să facă ce e bine pentru bistrițeni. Nimeni nu vrea să fie obligat să meargă la marginea orașului să facă sport când Stadionul Jean Pădureanu este atât de aproape de noi toți.

În consecință, cerem ca, din acest împrumut, să fie achiziționat cu prioritate Stadionul Jean Pădureanu, fără a ne împotrivii achiziției celorlalte două baze sportive.

Consilierii PMP vor face demersuri comune împreună cu toți ceilalți consilieri care își doresc ca Stadionul Jean Pădureanu să rămână al nostru, al bistrițenilor, de care să ne putem bucura împreună, așa cum a făcut-o generația care l-a construit“, a transmis liderul PMP BN, Ionuț Simionca. .

2 COMENTARII

  1. Mai, atata vreti voi sa ” cumpere ” Primaria Bistrita, cu orice pretz, acest stadion si club sportiv privat „… si nu pricepeti ca BANII PUBLICI NU POT FI DIRIJATI CATRE DOMENII PRIVATE !

  2. After going over a few of the blog posts on your blog,
    I seriously like your technique of blogging.
    I saved it to my bookmark site list and will be checking back soon. Please check
    out my website too and let me know your opinion.

SPUNE-TI PAREREA