Senatorul liberal din Bistrița-Năsăud, Ovidiu Florean, și-a anunțat demisia din grupul parlamentar PNL.
„Dragii mei, astăzi am demisionat din grupul parlamentar PNL de la Senat datorită faptului că nu pot rezona cu foștii colegi din „echipa demolatoare” care din obediență față de președintele Iohannis au distrus țara, coaliția, guvernul, și Partidul Național Liberal. Pentru reprezentarea pe viitor a intereselor dumneavostră, voi rămâne senator neafiliat“, a transmis Ovidiu Florean.

Ovidiu Florean a ajuns senator după alegerile parlamentare din 2020, din artea Partidului Național Liberal, organziația Bistrița-Năsăud. Acesta s-a remarcat după ce și-a regizat un filmuleț penibil în care se vede ieșind dintr-o încăpere, după prima lui zi de muncă în Parlament, dar și după ce anunțat, într-o postare, că și-a exercitat votul și și-a dat singur comentariul „Doamne ajută!“.

3 COMENTARII

  1. Parlamentarii sunt alesi de noi. Ăștia se plimbă cum doresc, ba ies din grupul parlamentar, ba fug în alte partide. Face ce vor, se duc în funcție de interesele personale. Întreb și eu, oare și-a consultat domnul alegătorii care l-au făcut parlamentar, dacă poate să părăsească grupul parlamentar?

  2. Motto:
    „A mai murit un partid istoric”
    (Mihai Șora)
    Filosoful Mihai Șora a transmis, acest mesaj în urma alegerii lui Florin Cîțu la conducerea PNL, fără să facă alte comentarii. Intr-adevăr, adevăratul PNL autentic nu mai există. Lingăii din tabăra lui Cîțu fac parte din oastea de strânsură a fostului PDL, despre care Traian Băsescu spunea că acestia se revendică de la Petre Roman si nu de la Brătianu. De altfel chiar motiunea intitulată „România Liberală” cu care „superman” Florin Cîţueste s-a prezentat la congresul dezbinării PNL din 25 septembrie a fost o insiruire de fraze goale unele chiar fără noimă precum „Suntem în PNL pentru că suntem liberali” sau „Împreună decidem kilometrul zero al liberalismului”, ceea ce este o ineptie prin care anulează practic întreaga istorie a PNL – înfiinţat în 1875, anul care este adevăratul kilometru zero al liberalismului. Prin urmare acestia nu au nici o terebă cu liberalismul. De aceea, decizia unor senatori si deputati cu convingeri liberale autentice in frunte cu Ludovic Orban de a demisiona din grupul parlamentar al PNL este pe deplin justificată.

  3. Ăsta nu trage nici cea, nici hăis. La nivel județean era tot timpul pus pe scandaluri, când era consilier. Nimic notabil în activitatea politică, menținându-se doar critic. Face parte din balastul peste numărul 300, câți bar trebui să fie în Parlament. O rușine de politician.

SPUNE-TI PAREREA