Uneori este bine să vă reevaluați fondul de ten, pentru a determina dacă vă îndeplinește în continuare nevoile. Este ușorsă cădeți în modelul de a cumpăra același fond de ten din nou și din nou din obișnuință. Dar sunt momente când aveți nevoie de o schimbare, chiar dacă folosiți cel mai bun fond de ten Estée Lauder. Acestea sunt câteva semne că aveți nevoie de un noufond de ten.

Folosiți același fond de ten de câțiva ani

Există o linie de gândire care spune că dacă ceva nu este stricat, atunci nu aveți nicio problemă de rezolvat și există înțelepciuneîn asta. Poate că fondul dvs. de ten Estée Lauder funcționează încontinuare pentru dvs. și nu este nevoie să îl schimbați. Dar estebine să vă păstrați mintea deschisă și să vedeți ce alte opțiuniexistă. Există în permanență noi formule de încercat. Ați puteagăsi un fond de ten Estée Lauder pe care să îl iubiți mai multdecât pe cel pe care îl folosiți în prezent.

Necesitățile pielii dvs. s-au schimbat

Pe măsură ce timpul trece, pielea noastră se schimbă și la fel se întâmplă și cu ceea ce avem nevoie de la fondul nostru de ten. Poate că purtați un fond de ten care a fost bun pentru acnee, darați depășit acea etapă a vieții dvs. S-ar putea să fi avut odatăpielea grasă, dar acest lucru s-a schimbat într-un ten mixt. Evaluați-vă nevoile actuale ale pielii și dacă fondul de ten funcționează pentru ele. Ar putea exista un fond de ten Estée Lauder care să funcționeze mai bine pentru dvs.

V-ați plictisit de el

Chiar dacă vă place fondul dvs. de ten actuală și funcționeazăpentru dvs., e posibil să vă fi plictisit de el și poate că vreți săîncercați ceva nou. Acest lucru se întâmplă uneori, mai ales dacăutilizați același produs de mult timp. Este distractiv încercațiproduse Estée Lauder noi și să vă bucurați să vedeți ce opțiuniexistă.

Culoarea pielii dumneavoastră este diferită

În timp ce cu toții avem propria noastră culoarea unică a pielii, aceasta poate varia între câteva nuanțe. Este posibil să fi încetatsă vă bronzați și să aveți nevoie de ceva puțin mai deschis. S-arputea să petreceți mai mult timp în aer liber acum și să aveținevoie de un fond de ten puțin mai întunecat. În loc să cumpărațiîntotdeauna aceeași nuanță de fond de ten pe pilot automat, luați-vă un moment pentru a evalua dacă aveți nevoie de cevadiferit. Ar putea face o mare diferență.

Fondul dvs. de ten provocă coșuri și acnee

Dacă aveți de-a face cu coșuri și nu găsiți cauza, luați înconsiderare fondul dumneavoastră de ten. Unele persoane pot folosi doar anumite mărci de fond de ten fără a avea erupții pe față, și acest lucru poate fi valabil și pentru dvs. Există formulede fond de ten pentru pielea sensibilă, pielea predispusă la acneeși multe altele. Una dintre acestea ar putea fi soluția pentru dvs. Ar putea face ca erupțiile dvs. să fie un lucru al trecutului.

Fondul dvs. de ten arătă îmbâcsit

Toată lumea urăște aspectul fondului de ten îmbâcsit! Acesta văpoate îmbătrâni considerabil. Dacă aveți această problemă, căutați un alt fond de ten Estée Lauder, cât mai curând posibil. V-ar putea elimina ani de pe față. Primerul vă poate ajuta săobțineți un finisaj mai fin, dar dacă un fond de ten este cu adevărat predispus la îmbâcsire, atunci cel mai bine este săschimbați formula.

Ați primit comentarii nu funcționează pentru dumneavoastră.

Dacă primiți comentarii că fondul de ten dvs. nu funcționează, mergeți la cumpărături. Meritați un machiaj care văîmbunătățește frumusețea și nu vă face viața mai grea. Nu toatălumea ar face un astfel de comentariu, dar un prieten apropiat s-ar putea simți confortabil să vă împărtășească acest lucru. Dacăo fac, fiți recunoscătoare pentru onestitatea lor. Este mai bine săștiți decât să nu știți.

 

1 COMENTARIU

SPUNE-TI PAREREA