Pădurea Codrișor, unul dintre locurile preferate ale bistrițenilor, ar putea deveni, dupa Schullervald, a doua pădure parc din Bistrița.
Acest lucru ar fi posibil grație proiectului de bugetare participativă. Asociația Bistrița Civică a propus acest proiect de amenajare a Pădurii Codrișor pentru a primi finanțare anul viitor și are nevoie de votul cetățenilor.

„Un vis al multor bistrițeni este tot mai aproape de realitate : Pădurea Codrișor – pădure parc!
Am mai făcut un pas înainte. Proiectul „Pădurea Codrișor – oaza de relaxare a bistrițenilor” a intrat în ultima etapă a primei ediții „Bugetare participativă în Bistrița” inițiată de Primăria municipiului Bistrița.
Proiectul are nevoie de votul vostru pentru ca să fie cuprins în bugetul anului 2022. Votul îl puteți exprima pe pagina https://participativ.e-bistrita.ro/ unde trebuie să vă creați un cont pentru a putea vota.
Menționez că proiectul l-am făcut împreună cu colegi din Asociația BISTRIȚA CIVICĂ : Silivan Crăciun, Marius Bălan, Ioan Bâca, Virgil Petruțiu cărora le mulțumesc pentru implicare“, a transmis Florin Chereji de la Bistrița Civică.

3 COMENTARII

  1. Terminati cu prostiile voastre cu tot felul de ” conturi „… ! Daca vreti voturi, faceti-le online, direct… aici si lumea va vota ! La toata lumea-i trebuie ” conturi „… ! Parca ati inebunit toti …

  2. FRAIERE. Restul este povestea Primariei si a echipei de asa zisi specialisti IT de acolo. nu Bistrta Civica impune felul in care se voteaza bai gica analfabet functional.

  3. Având in vedere că încă din anul 2015 a fost adoptat prin hotărâre de CL proiectul de amenajare a Pădurii Codrișor ca zonă de agrement ”Pădure-parc Codrișor” pentru care voluntarii Asociației Bistrița Civică au adunat 4.029 de semnături de susținere , pentru ce mai e nevoie si acum de votul cetățenilor pentru ca proiectul să fie cuprins în bugetul anului 2022. (Vezi: https://timponline.ro/proiectul-asociatiei-bistrita-civica-in-cl-raportul-primariei/).
    Cu atât mai mult cu cât amenajarea Pădurii-parc Codrisor are ca obiectiv punerea în valoare a potențialului natural al zonei printr-o strategie care ține cont de valoarea ecosistemului și de utilizarea cotidiană pentru plimbări, sport și recreere.
    Este vorba de revitalizarea unor puncte de atracţie existente încă din perioada interbelică ceea ce va duce la valorificarea potenţialul urbanistic, peisagistic şi turistic al zonei. In acest sens, proiectul prevede intre altele reamenajarea unor poteci turistice, precum : ”Poteca Veveriţelor”, ”Poteca Stejarilor”, ”Poteca Poienelor”, ”Poteca Bicicliştilor”, ”Poteca Veteranilor”.

SPUNE-TI PAREREA