Un concurs de off-road a avut loc în acest weekend în comuna Căianu Mic, la inițiativa primarului Paul Știr. Competiția a fost organizată de Transylvania Rally Ria Team, Best Ride, în colaborare cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, Primăria Căianu Mic, cu participarea lui Chello și Mihai Ban.

Concursul s-a întins pe două zile, sâmbătă și duminică: sâmbătă au concurat clasele moto, ATV și QUAD (47 de concurenți înscriși), iar duminică clasa auto cu categoriile Standard A, Standard B, Standard C, Extrem și Extrem SSV (63 de echipaje înscrise, 126 de concurenți). Cei clasați pe locurile I, II și III au primit medalii, cupe, diplome.

Clasamentul a fost următorul:

Auto/ STANDARD A
Locul I- Martău Vasile- Ionel și Pașcu Iliuț George
Locul II- Mălinaș Alexandru Alin și Sîrb Adrian
Locul III- Nagy Cristian și Deac Lucian Romulus

Auto/Standard B
Locul I- Spermezan Ilie-Lucian și Zăpîrțan Andrei-Gabriel
Locul II- Ruști Samuel și Ruști Daniel- Florin
Locul III- Horja Dan și Horja Alexandrina

Auto/Standard C
Locul I- Spermezan Ilie- Lucian și Zăpîrțan Andrei- Gabriel
Locul II- Rus Ioan și Ivan Ioan- Adrian
Locul III- Rusu George și Ordace Vasile Toma

Auto/Extrem
Locul I- Spermezan Ilie-Lucian și Zăpîrțan Andrei-Gabriel
Locul II- Nedelea Nicolae Vasile și Toderaș Nicușor Florin
Locul III- Rus Călin și Petruș Dorel

Auto/Extrem SSV
Locul I- Uifelean Ioan și Uifelean Lucas-Darius
Locul II- Ciui Simion-Cosma și Ciui Denisa- Cosmina

Clasa MOTO
🥇Locul I- Bogza Alin
🥈Locul II- Seica Flaviu Sebastian
🥉Locul III- Pop Marius Alexandru

🏆 Clasa ATV
🥇Locul I- Ilieș Claudiu-Gabriel
🥈Locul II- Kovari Robert
🥉Locul III- Blaga Lucian- Vasile

🏆 Clasa QUAD
🥇Locul I- Sabaduș Ionuț
🥈Locul II- Vlaic Alexandru
🥉Locul III- Țimbulea Daniel

La eveniment au prezenți poliția, jandarmeria, Serviciul de Acțiuni Speciale din cadrul Poliției, Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Bistrița, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bistrița, Serviciul Județean pentru Ambulanță, Serviciul de Descarcerare din cadrul ISU, Serviciul Salvamont de la Consiliul Județean. A existat și un punct de triaj epidemiologic, atât pentru spectatori cât și pentru organizatori, concurenți și staff. S-au utilizat teste rapide certificate de Ministerul Sănătății și s-au dat brățări pentru identificarea specatorilor și a concurenților, pentru cei testați negativ, vaccinați sau trecuți prin boală. Conform informațiilor oferite de către primarul Paul Știr, nu au fost evenimente neplăcute, totul a decurs în condiții normale și s-au respectat condițiile epidemiologice.

Mulțumesc tututor celor implicați, mulțumesc colegilor mei din Primărie, instituțiilor abilitate care ne-au sprijinit, mulțumesc partenerilor noștri Transilvania Rally Team și Best Ride și prietenilor mei Mihai Ban și Cheloo care chiar au fost alături de noi și ne-au sprijinit. Îi mulțumesc și lui Narcis Andron care ne-a ajutat la configurarea traseului. A fost totul la superlativ. Mulțumim spectatorilor, mulțumim concurenților fără de care acest eveniment nu ar fi putut avea loc.
Duminică, după finalizarea curselor, înainte de premiere, am avut o mică demonstrație susținută de secția de taekwondo Căianu Mic, antrenată de Marius Muthi. A fost un eveniment extraordinar, s-a făcut premierea, feedback-ul a fost unul pozitiv, atât din partea spectatorilor, cât și din partea concurenților, toată lumea a apreciat buna organizare și bunul mers al lucrurilor. Serviciile de securitate din cadrul evenimentului, pe lânfg poliție și jandarmerie, au fost asigurate și de către 20 de reprezentanți de la Professional Fight Gym“, a precizat primarul Paul Știr.

Evenimentul a primit multe recenzii pozitive după desfășurare.

Nu sunt fan offroad, dar organizarea si energia pe care am intalnit-o la Caianu Mic e similara cu cea intalnita la competitiile sportive mari si automat cucereste pe oricine. Astfel am devenit mai degraba fan Paul Știr . Imi place mult sa organizez evenimente si mi ar placea ca la un moment dat sa cunosc acest domeniu intru totul, zilele astea am invat multe de la Paul. Este interesant cum el si echipa lui de la Primaria Caianu Mic au reusit sa organizeze intr-un mod profesionist un astfel de eveniment“, a scris Silviu Rus pe pagina sa de facebook.

 

Două zile de adrenalina la Off-Road Caianu Mic, o competiție organizată la mare înălțime de domnul primar Paul Știr si Mihai Ban pe care vreau să îi felicit pe acesta cale, la fel si întregul Staff.
Felicit și întreaga echipă pentru profesionalismul de care a dat dovadă #PFG SECURITY“, a transmis și Ionel Burduhos.

„A transformat un loc pustiu în cel mai fain spațiu de Off Road din județ!“

Paul Știr, primarul comunei Căianu Mic, a transformat un loc pustiu în cel mai fain spațiu de Off Road din județ! Off Road Căianu Mic a reușit să adune sute de participanți din toată țara timp de două zile. Invitați speciali și organizatori, campionii Mihai Ban și Cheloo.
M-am reîntâlnit cu prieteni vechi într-un loc plin de adrenalină și suspans, care s-a transformat din stână în traseu de Off-road. Felicitări Paul Știr, unul dintre cei mai tineri și buni primari din România!“, a scris deputatul PSD BN, Bogdan Ivan Gruia, pe pagina lui de facebook. La eveniment a fost prezent și președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan.

 

SPUNE-TI PAREREA