Un bărbat de 53 de ani din București a fost la un pas de tragedie după ce a depășit coloana de mașini care aștepta la trecerea de cale ferată, în Măgura Ilvei. Șoferul a forțat trecerea peste calea ferată și mașina lui a fost acroșată de trenul accelerat. În mașină se afla și un alt pasager, o femeie.
Din fericire, cele două persoane s-au ales doar cu un atac de panică și au refuzat transportul al spital. Șoferului i-a fost suspendat permisul de conducere timp de 90 de zile.

 

Din primele verificări s-a stabilit faptul că un autoturism a fost acroșat de un tren accelerat.În urma accidentului, din fericire nu au rezultat victime omenești, constatându-se doar pagube materiale.
Șoferul, un bărbat de 53 de ani din București a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Față de acesta polițiștii au luat măsura sancționarii contravenționale conform prevederilor OUG 195/2002 și măsura complementară a suspendării dreptului de conducere pentru 90 de zile“, se arată într-o informare a IPJ BN.

 

SPUNE-TI PAREREA