Tocmai ce ți-ai achiziționat o casă nouă? Vrei să schimbi tematica apartamentului? Sau pur și simplu simți nevoia de o schimbare și vrei să-ți reînnoiești mobila? Toți știm cât de complicat e să cauți mobilă, dar nu e cazul sa disperi. Orice lucru are o soluție.

Magazinele online și revistele de design interior îți vine în ajutor cu o gamă variată, calitativă și accesibilă de mobilier din care să alegi, dar și cu idei de amenajare. De la mobilă pentru dormitor, bucătărie, birou, hol sau living, găsești absolut tot ce este necesar pentru mobilarea și amenajarea casei.

Mobila de living – set complet sau doar comode simple, minimaliste și bine compartimentate?

Ai reușit să-ți mobilezi toată casa și ai ajuns la amenajarea livingului și nu știi ce să alegi? Trebuie mai întai de toate să ții cont de spațiu și să-ți prioritizezi interesele. Dacă dispui de un spațiu mare, de un perete gol și vrei să-l umpli cu o piesă de mobilier care să fie funcțională, poți alege un set complet de mobilă de living, compus dintr-o măsuță tv, dulapuri suspendate și câteva rafturi pe care le poți așeza deasupra televizorului. Împreună formează un ansamblu complet potrivit unui perete relativ mare și gol.

Dacă dispui însă de un spațiu limitat sau pur și simplu nu vrei să-și umpli livingul cu mobilă, poți alege una sau mai multe comode mai mici pe care le poți aranja după bunul plac. Există o multitudine de modele de comode, de diferite materiale și culori din care poți selecta astfel încât rezultatul final să te încânte vizual.

Tipuri de comode potrivite pentru nevoile tale

Dacă ai nevoie să depozitezi tot felul de lucruri, poți alege o comodă mai mare, practică, cu uși și polițe de depozitare în interior, astfel încât să poți așeza cu ușurință orice obiecte și șă poți avea acces ușor la ele.

O comodă cu sertare și rafturi este potrivită pentru depozitarea obiectelor mici sau a dispozitivelor high-tech folosite împreună cu un smart TV. Poate fi într-o singură culoare sau poți opta pentru combinații de culori, astfel încât să-ți definitiveze încăperea.

O comodă cu sertare din material textil este un element de mobilier ușor, care poate fi integrat cu ușurință oriunde, fie că îl folosiți în living, dormitor sau hol. De asemenea este potrivită și pentru camera copiiilor, deoarece are o greutate redusă și nu prezintă niciun risc pentru copii.

De fapt, orice comodă, raft, canapea sau masă alegi pentru mobilarea casei, cel mai important este să obții un mobilier funcțional, care să-ți aducă fericire și de care să te poți bucura cât mai mult timp.

Sursa de imagine:
New Africa / Shutterstock.com

SPUNE-TI PAREREA