O tânără gravidă de doar 20 de ani din Năsăud nu a mai reușit să își vadă copilul după ce a pierdut lupota cu boala, fiind infectată, conform unor surse, cu noul Coronavirus.
Ea era însărcinată în 30 de săptămâni și medicii au reușit să îi salveze copilul printr-o operație de cezariană.
Ea și soțul ei erau proaspăt căsătoriți și nu au mai apucat să își vadă îndeplinit visul de a fi părinți.

„In această zi draga mea soție Dumnezeu a ales sa mi te ia de langa mine ceea ce nu am realizat ca se va putea intampla. Ai lasat in urma un gol imens, ai luptat cat ai putut sa mi te faci bine dar Dumnezeu a ales ca e mai bine alaturi de el . Iți multumesc mult soția mea pentru toate clipele frumose si pentru tot timpul petrecut alaturi de mine si de familiile noastre, iti multumesc soția mea pentru pruncul nostru care l-ai adus pe lume, o sa il cresc, o sa il îngrijesc exact cum am fi facut-o amandoi, de acolo de sus o sa fii mândra de noi, si noi o sa te iubim si o sa ne rugam pentru tine mereu, te iubesc cel mai mult si o sa te iubesc pana la sfârșitul vieții cand o sa ne intalnim viața e nedreapta uneori, dar tatii stie că de acolo de sus ne veghezi si esti alaturi de noi!te iubesc mult soția mea si te voi iubii mereu!!“, a scris soțul ei pe facebook.
Un mesaj emoționant a fost transmis și de către primarul orașului Năsăud, Dorin Vlașin, care, nu demult, a avut ocazia să îi cunune civil.

„Poți plânge că a plecat sau poți zâmbi pentru că a trăit. Poți închide ochii și te poți ruga ca ea să revină, sau poți deschide ochii sa vezi tot ce a lăsat în urma ei! E trist, e dureros, e greu de acceptat și înțeles ! De când ne naștem, timpul începe să ne ia viața înapoi…nu știm când, nu știm cum, nu știm de ce… cuvintele sunt de prisos! De azi, două inimi bat într-una, minunea pe care ai adus-o pe lume ne va aminti mereu de mămica eroină care ai fost și vei rămâne… Dumnezeu să o odihnească în pace, să o mângâie și să dea putere familiei îndurerate! R. I. P. Paula Roș”, a scris pe Facebook primarul din Năsăud, Dorin Vlașin.

Acum câteva zile a murit și mătușa tinerei, în vârstă de 56 de ani. Cele două s-au stins la secția ATI a Spitalului Județean de Urgență din Bistrița, fiind infectate cu noul Coronavirus.

SPUNE-TI PAREREA