Două mașini s-au făcut praf și patru persoane au fost rănite în urma unui accident rutier petrecut aseară în sensul giratoriu de la instersecția strada Sigmirului cu Centura Bistriței. Deși iniial se anunțase că o victimă este în stop cardio respirator, când au ajuns la fața locului, salvatorii au găsit patru victime conștiente. Două victime, un bărbat in vârstă de aproximativ 25 de ani prezenta un traumatism toracic și un altul în vârstă de aproximativ 79 de ani un traumatism cranian. Ambele victime au fost transportate la UPU SMURD Bistrița. Celelalte două victime, un bărbat și o femeie, au refuzat transportul la spital.

Conform primelor date furnizate de poliție, coliziunea a avut loc între două autoturisme, dintre care unul condus de un tânăr de 25 de ani, din Budacu de Sus, celălalt fiind condus de un bărbat de 48 de ani, din Bistrița. Șoferul din Budacu de Sus consumase alcool.

Accidentul s-a soldat cu rănirea conducatorului auto de 25 de ani și a unui pasager de 79 de ani, din autoturismul condus de bistrițean.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,67 miligrame / litru alcool pur în aerul expirat în cazul tânărului de 25 de ani și negativ în cazul celuilalt conducător auto. Tânărului de 25 de ani îi vor fi recoltate probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. De asemenea, în urma verificărilor, a reieșit faptul că acesta are suspendat dreptul de a conduce autovehicule.

Cercetările în acest caz sunt continuate de polițiștii Biroului Rutier pentru clarificarea tuturor împrejurărilor în care a avut loc accidentul“, a transmis IPJ BN cu privire la acest caz.

SPUNE-TI PAREREA