Scene terifiante, în noaptea ce a trecut, pe DN 17, în Susenii Bârgăului. Un tânăr șofer a intrat în coliziune cu un autotren și, în urma impactului, a rămas încarcerat. Pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenție Prundu Bârgăului l-au găsit pe bărbat în stop cardiorespirator, au extras-o și au predat-o echipajului medical în vederea aplicări protocolului de resuscitare.

„Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de salvatori, bărbatul în vârstă de 29 de ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare, astfel a fost declarat decesul la locul accidentului“, a transmis ISU BN.

Drumul Național 17 a fost blocat total blocat ca urmare a accidentului. Traficul a fost deviat pe o stradă secundară, fiind reluat peste mai bine de o oră de la producerea impactului.

În urma primelor cercetări efectuate de polițiștii Serviciului Rutier la fața locului, un autoturism condus de un tânăr de 29 de ani, din județul Galați a intrat în coliziune cu un autotren care circula din sens opus și care era condus de un bărbat de 35 de ani, din Fălticeni, județul Suceava.Din nefericire, tânărul din Galați a decedat.Conducătorul autotrenului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii Serviciului Rutier sunt la fața locului și efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauza și împrejurările în care a avut loc evenimentul“, sunt informațiile transmise de IPJ BN.

 

SPUNE-TI PAREREA