Un pui de urs rănit grav la o lăbuță a avut norocul de afi salvat sâmbătă după-masă șo operat de urgență la un cabinet veterinar din municipiul Bistrița. La caz au intervenit jandarmii bistrițeni care au protejat zona, în caz că ar fi apărut și mama puiului rănit. După ce a fost tratat, ursulețul a fost preluat de o asociație din Mureș.

„Jandarmii bistrițeni au fost solicitați să intervină în cazul unui pui de urs ranit găsit de lucrătorii silvici.
Un apel la Numărul Unic pentru Apeluri de Urgență 112, anunța sâmbătă în jurul amiezii, faptul că la marginea localității Chiraleș, înspre Lechința, a fost găsit un pui de urs care este destul de grav rănit la o lăbuță. Jandarmii au intervenit pentru izolarea zonei și protejarea anumitor persoane care s-ar fi putut afla la munci agricole în imediata apropiere, în cazul în care în zonă ar fi apărut ursoaica. La fața locului a intervenit administratorul fondului de vânătoare, care a transportat puiul de urs la un medic veterinar pentru acordarea unor îngrijiri medicale de specialitate“, a transmis jandarmeria într-un comunicat de presă.

1 COMENTARIU

  1. Da sa-i ia dracu, ca sunt destui. Ne-au invadat efectiv si politrucii astia ai nostri impotenti, nu sunt capabili sa ia niste masuri sa-i tina sub control acolo unde le este „habitatul natural ” si sub un raport ecologic corespunzator . Dati mai politrucilor drumul la vanatoare si asociatiile de vanatoare sa-i ” imputineze „… si sa-i aduca inapoi la un efectiv NORMAL ! MA… VOI IUBITORII ASTIA DE ANIMALE DE PRADA… DUPA MINTEA DIN CREIERELE VOSTRE VIRUSATE… chiar credeti si aveti impresia ca ursi-s de plus ?!

SPUNE-TI PAREREA