Doi tineri, parteneri de viață, și-au dat foc la câteva zile distanță, din cauza unor neînțelegeri. În urmă cu câteva zile, un bărbat de 31 de ani a fost găsit în agonie, ars pe 75% din corp, la intrarea în comuna Budacu de Jos. Acesta a fost identificat de polițiști care au descoperit că este vorba de un bărbat din Poiana Mare, județul Dolj, fiind cioban la o stână din Budacu de Jos.

În noaptea de miercuri spre joi, concubina lui, stabilită în Aluniș, comuna Zagra, și-a dat și ea foc, fiind găsită de un echipaj de prim ajutor SMURD, în jurul orei 01.00, cu arsuri de gradul II și III pe aproximativ 70 % suprafata corporală. Ambii se află internați în spital, iar medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire.

Cei doi au un copil de doar patru luni care a ajuns la Centrul de Plasament din Bistrița. De asemenea, conform mesager24.ro, la centrul de plasament se mai află un copil al femeii, copil ce provine dintr-o relație anterioară cu un bărbat din Aluniș.
Copilul a fost martor la o crimă îngrozitoare, în 2017, când tatăl său a fost omorât, tranșat cu drujba și aruncat într-o râpă, de un alt cuplu din același sat.

SPUNE-TI PAREREA