Un echipaj de prim ajutor SMURD de la Secția de Pompieri Năsăud a intervenit azi în localitatea Telciu la un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și un ATV. Din primele informații, o persoană are nevoie de îngrijiri medicale. O victimă rezultată în urma accidentului a fost preluată de echipajul de prim ajutor SMURD și evacuată spre terenul de fotbal din orașul Năsăud pentru a fi predată unui elicopter SMURD.

UPDATE: Elicopterul SMURD de la Baza Aeromedicala Târgu Mureș a preluat un bărbat în vârstă de 51 ani de la echipajul de prim ajutor SMURD. Victima prezenta un traumatism toracic sever și alte traumatisme. A fost transferat la o clinica de specialitate din municipiul Târgu Mureș.

UPDATE IPJ BN: Conform primelor date, o tânără de 27 de ani din Telciu, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Telciu a intrat în coliziune cu un ATV, condus de un bărbat în vârstă de 51 de ani, din aceeași localitate.

Accidentul s-a soldat cu rănirea bărbatului de 51 de ani care a fost preluat de un elicopter SMURD și transportat la spital.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cazul bărbatului nu a putut fi efectuată testarea.

Continuă cercetările în acest caz Compartimentul Rutier Năsăud, urmând a fi stabilite cu exactitate cauza și împrejurările în care a avut loc evenimentul.

SPUNE-TI PAREREA