„Fotbalul ne aduce împreună, de data aceasta la un eveniment de ReStart, odată cu prezentarea echipei de fotbal a Clubului Sportiv Gloria 2018 Bistrița-Năsăud.
Seara fotbalului bistrițean va continua cu un meci de zile mari, prin amicalul dintre Old Boys Gloria Bistrița și echipa Legendelor, jucători care au scris istoria fotbalului din România.
Așadar, vă așteptăm luni, 16 august, de la ora 18.00, pe Stadionul Jean Pădureanu, să vedem cum renaște sportul rege-n Bistrița-Năsăud și să strigăm la unison: Hai, Gloria!“, a transmis președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan.

Vă reamintim că luni, 16 august, începând cu ora 18.00, bistrițenii sunt așteptați pe Stadionul Jean Pădureanu, la un eveniment sportiv de excepție: prezentarea Echipei de fotbal Gloria Bistrița 2018, urmată de meciul amical dintre Old Boys Gloria Bistrița și Echipa Legendelor.
Suporterii fotbalului vor avea ocazia săi vadă în acțiune pe mai mulți jucători care au făcut cinste fotbalului bistrițean și celui național.

16 august. Meci memorabil pe stadionul Jean Pădureanu, cu ocazia prezentării noi echipe de fotbal a Bistriței

SPUNE-TI PAREREA