Bistrița găzduiește meciurile din optimile/sferturile de finală ale Cupei României FAN Courier la handbal feminin, în perioada 24-25 august, la Sala Polivalentă/Sala LPS.

Biletele se pot cumpăra online (rețeaua bilete.ro) sau din locațiile evenimentelor în zilele de competiție. La achiziționarea biletelor, trebuie să oferiti numele persoanei care va fi prezentă la meci precum și Codul Numeric Personal (CNP). Atenție, BILETELE NU SUNT TRANSMISIBILE!

PROGRAM CASIERIE:
24-25 August 2021, ora 9:00 – 18:00
TOȚI SUPORTERII AU OBLIGATIVITATEA SĂ RESPECTE LOCUL PRECIZAT PE BILET. În cazul nerespectării locului, fanii vor fi îndrumați să părăsească incinta arenei.
Accesul în săli se va face cu 1 ora înainte de începerea meciurilor.
După începerea meciului nu se va mai permite accesul în sală. Vă rugăm să veniți din timp la eveniment.
La pauza meciului nu va fi permisă părăsirea sălii. În cazul în care spectatorii vor ieși din sală, nu vor mai putea reintra la respectivul meci.
La intrare se va efectua un triaj observațional (de tipul: tuse frecventă, strănut frecvent, stare generală modificată) și se va verifica temperatura (cu un termometru noncontact).
PURTAREA MĂȘTII DE PROTECȚIE ESTE OBLIGATORIE atât pentru accesul în locație, cât și pe toată durata evenimentului sportiv.

Spectatorii (inclusiv copiii) trebuie să aibă asupra lor, la intrarea în incinta arenei, unul dintre următoarele documente, ÎN FORMAT FIZIC, LISTATE , la fiecare dintre meciurile la care doresc să participe:
🔺dovada vaccinării anti-COVID-19 (pentru care au trecut cel puțin 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare),
🔺copie a scrisorii medicale eliberate de medicul de familie sau D.S.P. pentru persoanele vindecate de COVID și aflate în perioada de 90 de zile de la data vindecării,
🔺rezultatul negativ al unui test RT-PCR (nu mai vechi de 72 de ore)
🔺rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid (nu mai vechi de 24 de ore).
Acestea vor fi predate organizatorilor la intrarea în sală.

SPUNE-TI PAREREA