Un cumplit accident de circulație a avut loc în această dimineață la Sângeorz-Băi. Un tânăr a intrat cu mașina într-un copac, la fața locului fiind solicitați pompierii militari din cadrul Gărzii Sângeorz-Băi, dar și un echipaj SAJ BN.
Conform SAJ BN, echipajele de salvare au găsit o victima de 21 ani, de sex masculin. Din păcate pentru tânărul aflat la volan nu s-a mai putut face nimic, deoarece prezenta leziuni incompatibile cu viața.

„În această dimineață, polițiștii Serviciului Rutier au intervenit la un accident rutier pe Drumul Național 17D între localitățile Sângeorz-Băi și Ilva Mică. Un autoturism a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un copac pe malul râului Someș.
În urma impactului a rezultat decesul unui tânăr de 21 de ani din Sângeorz-Băi, șoferul autoturismului.Polițiștii desfășoară cercetări în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de ucidere din culpă, urmând să stabilească cauzele și modalitatea producerii evenimentului rutier“, a transmis IPJ BN, în legătură cu acest caz.

SPUNE-TI PAREREA