Un copil de doar un an și șase luni a suferit arsuri profunde după ce și-a tras pe el o găleată cu apă clocotită. Accidentul a avut loc joi, 22 iulie, iar copilul a fost preluat de un elicopter SMURD și transportat la o clinică din Cluj-Napoca.

Din păcate, multe echipamente și preparate farmaceutice necesare în cazul arsurilor de acest gen nu sunt decontate de stat, așa că părinții au nevoie de sprijin. Un apel a fost transmis de către o altă familie din Lunca Ilvei către cei care pot oferi ajutor acestui copil.

Sneaha Florin in vârsta de 1 an si 6 luni are nevoie de recuperare medicală într-un centru de specialitate, destinat reabilitării pacienţilor cu arsuri, pentru o perioadă îndelungată de timp. Florin va avea nevoie în continuare de tratament local al leziunilor, prin intervenţii – chirurgie reparatorie, compresie (echipamente compresive) şi de preparate farmaceutice nedecontate în acest moment de statul român“, a scris Zaharie Ionuț Rus, din Lunca Ilvei, pe pagina sa de facebook.

Duminică, între orele 12.00 și 14.00, cei care vor să facă donații sunt așteptați vis-a-vis de Biserica Ortodoxa din Lunca Ilvei, unde, în semn de mulțumire, vor primi gratis vată pe băț din partea unui antreprenor din localitate.

Un mesaj a fost transmis și de pe pagina MeteoNORD.ro, care poate fi contactată prin mesaj privat pentru a oferi ajutor femiliei greu încercate din Lunca Ilvei.

Un băiețel de doar 1 an şi 6 luni, din comuna Lunca Ilvei, a suferit, printr-un accident grav, acum 2 zile, arsuri grave pe o suprafață mare a corpului.
Acesta se află într-un spital din Cluj, sub atenta supraveghere a cadrelor medicale, stabil, în cele din urmă, însă, tratamentul de recuperare va fi lung şi anevoios!
Toți cei care simt că pot contribui, cu orice ajutor, sunt rugați să lase un mesaj, în privat iar, mai departe, mă voi ocupa personal de ceea ce înseamnă logistica necesară contactării familiei afectate.
Mulțumesc!“, este mesajul transmis de MeteoNORD.ro.

(FOTO/VIDEO) Clipe cumplite pentru un copilaș din Lunca Ilvei. A fost preluat de elicopterul SMURD după ce s-a opărit cu apă clocotită

SPUNE-TI PAREREA