„Realitatea este că prețul carburantului a sărit de 6 lei. Când Constantinopolul a căzut, cei de acolo dezbăteau ce sex au îngerii. Exact așa sunteți și voi. România se prăbușește, avem inundații, toate prețurile au explodat, iar voi sunteți într-o campanie electorală dizgrațioasă. Asta e realitatea, opriți-vă până nu e prea târziu“, a transmis deputatul PSD, Daniel Suciu, în legătură cu situația în care se afla România la ora actuală, sub guvernarea PNL.

„Mama ei de asumpție ontologică abductivă (nu săriți, e din cugetul prezidențial) cu motorina la 6 lei, cu prețuri în aer, cu selfie-urile lui Cîțu la inundații și cu dizgrațiosul război fratricid din PNL. Totul în văzul lumii și cu dispreț față de românii care se uită la ei ca la urs. Că oricum vedem ursul zilnic printre noi!“, a mai spus deputatul în descrierea unui material video pe care l-a publicat pe facebook.

1 COMENTARIU

  1. Ce are sula cu prefectura. Deputatul Daniel Suciu, a prins din zbor o expresie nefericită din Raportul final al proiectului România Educată pe care o asociază fără nici o logică cu pretul motorinei sau cu selfie-urile lui Cîțu la inundații. Proiectul Romania Educată este un document de reformă, educatională care are în primul rând scăderea analfabetismului funcțional cu 50% până în 2030. Este adevarat că raportul foloseste pe alocuri limbajul de lemn specific pedagogiei românești. De exemplu, expresia la care se face referire : “Asumpția ontologică a strategiei abductive s-a bazat pe ideea consacrată că realitatea socială este o construcție a actorilor sociali”, reprezintă o astfel de exprimare nefericită. Dar nu este normal ca un PSD-ist să facă ironii pe seama unui proiect educational, după ce ani de zile Ministerul Educatiei a fost condus de madam „Ambramburica”, cu consecinte dezastruoase in privinta analfabetismului functional si stiintific al scolii românesti.

SPUNE-TI PAREREA